Y A Z Z E H - A H L G R E N

everytime I see you in my dreams,I see your face, you're haunting me.

Kategori: teckningar osv..

mitt fina mästerverk jag gjorde med en bläckpenna idag på engelskan <333333333
asså den får mig att må kostigt? mår sepe när jag kollar på den, mådde extremt konstigt när jag gjorde den också, och vette fan vad det ska föreställa, hmh.... (OCH DEN ÄR INTE SERIÖST RITAD)

jag hatar sånna här människor!!!! vad tycker ni om sånt här??

Kategori: livet

jag la ut den här statusen, ca 5 min efter ser jag en "vän" på facebook skriva likadant och då kommenterar jag " vadå sno min :("
jag uppdaterar och ser att personen har tagit bort kommentaren, skiver en till och skriver "vadå ta bort min kommentar", och personen tar bort det igen..
går in på personens logg och ser:
asså moget...
hatar sånna här männsikor som tar bort en som vän bara för en(2) jävla kommentar!!
lixom hade vart okej om personen vara hade tagit bort kommentarerna, men ta bort som vän tycke jag därimot är överdrivet, ELLER VAD TYCKER NI OM SÅNT HÄR?

hehehhehehhe i'm back!! jag klarade inte av att byta blogg och lämna den här...

Kategori: livet

asså shit, fan vilken ångest jag har, jag vet inte vilken blogg jag ska ha?! och jag saknar den här fett mycke, jag klarar inte av att lämna den, haha seriöst... :(
FORTSÄTTER NOG PÅ DEN HÄÄÄÄÄÄÄÄR BLOGGEN!
har så mycke minnen på den, och lixom asså åååååh..
sorry att jag inte kan bestämma mig, FEEEEELÅÅÅÅÅÅÅÅT.

http://zzuki.blogg.se/

Kategori: livet

tänkte bara säga att jag byter blogg! den ser typ likadan ut bara ett annar bloggnamn, klicka på texten för att komma dit! FÖLJ MIG DÄR SÖTNOSAR!!

i wish that you was here.

Kategori: mee

sitter här på golvet vid mitt skåp i min ensamhet och fryser, tror jag är sjuk eller någonting, men kan inte vara ifrån skolan mera, kan inte komma efter. ÅÅÅÅÅH jag vill hem, fast känner mig så ensam hemma, helt forever alone... vill bara hem och kolla i min brevlåda om mitt löshår ligger där!! ååh jag vill pröva det, hoppas det ligger där, annars blir jag sadface... cuttcutt, HEHE nerrå ska inte vara emo här inte...
sitter och smsar med trevliga personer, och jag får ångest när jag tänker på att det är bad imorn, och jag kommer antagligen att vara med för att jag inte vill få IG i idrott, men har inte vart på badet på 1-2 år, pga att jag hatar min feta kropp, har ångest, va inte med någongång i 8:an , och va inte med förra gången på badet, och jag måste lixom röra mig, asså åååååh jag vill inte. RÄDDA MEEEEEEEEEEJ.
hehe jag vill träffa elias, kommer inte träffa han förens imorn, elias jag bestämmer att vi träffas imorn? ok bra. hehe

idiuuut

Kategori: epic

‎"Sex sanningar i livet:
1. Du kan inte sticka ut tungan och titta upp i
taket på samma gång. En fysisk omöjlighet på
grund av senor i nacken.
2. Alla idioter, efter att ha läst punkt 1, kommer att prova det.
3. Och upptäckt att punkt 1 är en lögn.
4. Du ler nu för du vet nu att du är en idiot.
5. Du kommer snart att dela detta med en annan idiot.
6. Det finns fortfarande ett dumt leende på
läpparna.
Jag ber om ursäkt för det här men
jag är en idiot och jag behövde sällskap"

i wanna be a big girl now.

Kategori: hår

ligger på mitt golv och messar och min hjärna jobbar för fullt med alla mina tankar.
men ändå tänker jag, vad har jag mer att förlora? det kan inte bli värre, bara bättre.

åååh heii, har damp ont i magen, ååååh vad jag älskar mensverk ♥♥♥♥♥♥ DÖÖÖÖÖÖÖÖ.
har nyss nopprat mammas och mina ögonbryn, finfint, och imorn kommer antagligen mitt löshår ligga i min brevlåda! hihih hoppas! det kommer vara 20 cm längre än det jag har nu, precis som jag ville, hehe oj kommer typ få as långt hår.... vilket jag aldrig kommer att få utan löshår <//////3 hatar mitt hår, och dä hatar mig, kan det inte växa och bli tjockare, och kan min sidecutt växa ut nån jävla gång eller?! det va snart ett halvår sen jag gjorde det? och det har växt 4-5 cm...... mitt hår är extremt snabbväxt!!!!!!! ELLER?! åååh vill ha långt hår, PUNKT SLUT.

jag vill bara glömma och gå vidare, som om inget har hänt, skulle vara bäst så.

Kategori: mee

shoo, har varit ovanligt glad hela dagen! och är fortfarande lika glad! har ingen aning om varför, kanske för jag va så ledsen hela dan igår så jag lixom blev as glad idag? haha nej jag vet inte.... men är iaf väldigt glad! och nu har jag pengar på mobilen också, yeeeeey, ligger på golvet och inte gör ett skit, men jag är fortfarande lika glad, tror jag har fått en rejäl smäll eller nå, haha

så här kul har vi på kemin....

Kategori: skolan

hahahaha true shit...

Kategori: epic

blir ju tårögd.....

Kategori: musik

svar på kommentar....

Kategori: livet

svar: kommer inte ihåg vart jag köpte det som jag har nu, men beställde ett nytt idag! och det köpte jag hos http://www.rapunzelofsweden.se/ , ganska dyrt.. mitt kosta 1090 + frakt, men det finns nog billigare också! hört att löshåren därifrån ska vara bra! så får vell pröva :)

all i need is a time machine

Kategori: mee

jag tar inte ego bilder speciellt ofta med min kamera, men när jag väl gör det så tar jag några stycken, så då blir det ganska mycke ganska lika bilder... hehe

jag älskar dig mer än mest elias. ♥

Kategori: mee

shaa, dagen började as bra, började med att få en liten kniv (en operationskniv typ) som är lika vasst som ett takblad, tappade den på min tå och jag hade inga strumpor på mig den skärde upp sidan på min tå och kniven sitter fortfarnde fast i golvet, det fasnade där stående, hacket blev ganska djupt och eftersom kniven va så pass vass så köttade den in och blodet bah forsa ut, SKÖNT. stod vid min spegel vid fönsterbrädan, och på fönsterbrädan låg kniven och såklart ska det ramla ner på min tå, det gör typ as ont att gå på den eller om man kommer åt den, bra start på dagen, droppade blod ända till badrummet, så fick krypa omkring med en trasa och torka bort allt, haha.
sen kom elias, v kollade på film, sen skulle han käka, då passade jag också på att käka, mamma åkte och beställde kinamat, asgott!
blev kaos mellan mig och min lillesyrra vid matbordet så sa inte ett ord på typ en timme, sa ingenting ända tills elias kom, då snacka jag lite iaf.
och nyss drog han, tyvärr.
han skulle träffa razmus och skriva låtar, och nyss så beställde mamma mitt löshår också, får det om 1-3 dagar! beställde brunsvart för den svart var slut och skulle ta 1-3 VECKOR att få det då, och asså nej jag orkar inte vänta, så då när jag får det så äre bara att jag färgar det svart! finfint. dagen har vart helt kaos, heidå.
bjuder på en bild för att göra inlägget överlevande...

-

Kategori: mee

oooooh look at that body, ooohoooh,

Kategori: livet

vill bara säga att dagen har vart GRYMGRYMGRYM!
kom till elias typ halv 11 på morgonen kanske.... han fick sina presenter och han blev jätteglad :$ han fick ett silverarmband, en bukett med 5 stooora röda fina roser, och så fick han det han önskade sig... EN KEBEBRULLE! haha älskling du är bara för söt! har ingen bild på någon av presenterna, men kanske kan fixaT.
haha och juste, en av presenterna han fick av sin mormor (tror det va från henne) så fick han en ram med en bild med mig i, haha dom hade tydligen skrivit ut en gammal bild från facebook och satt in, det va as pinsamt och jag blev generad inför alla... haha men det va as gulligt ju!
va med elias till 4! och sen kom sally hem till mig runt kvart i 5! jag fixade mig och sen skjutsade mamma oss till spelningen, fick en biljett av elias för att komma in! han e så snäll, hihihi :$ har nog inte garvat och haft sådär kul på länge som jag och sally hade på spelningen! och elias såklart, men han fatta inte alla gånger vad vi as garva åt.... hahahah dog ett X antal gånger, OCH SALLY, KOLLA IN MIN RUBRIK!! det är nog bara du som förstår den! och elias lite kanske då, hahahaha, och elias, så dutti du va på spelningen, älskar när du gör grimarser åt mig på scenen som jag inte kan motstå att garva för... hihihiih
efter spelningen kom sallys syster och hämta sally och då skjutsade hon även hem mig och elias till han!
det stod pizza på bordet när vi kom hem till han så då käkade vi eftersom elias var hungrig som vanligt. sen la vi oss i hans säng och bara chilla och myste lite, sen gick jag hem i världens rusk väder, eeeeeeuuuuw.... extremt äckligt regn..... men nu är jag iaf hemma! och imorn ska mamma beställa nytt löshår till mig, mohahaha, jag behöver det verkligen! mitt är super slitet och kort... precis som mitt hår -.-'
ne nu ska jag hoppa ner i sängen och snacka tele med elias, HOPPAS DU HAFT EN UNDERBAR DAG MIN ÄLSKLING!!

GRATTIS ÄLSKLING PÅ 16 ÅRSDAGEN!!

Kategori: kärlek

grattis älskling på födelsedagen, du får ha det bäst min älskling!
hahaha min lilla buse!

To live without loving is not living a real life.

Kategori: kärlek

tänkte bara säga att klockan är snart 20 över 11 och jag kom nyss hem från elias! mamma skjutsade hem mig till pappa för hon inte ville att jag skulle gå, hihihi...
nu sitter jag i mitt rum och fryser ihjäl, har lixom nyss legat under samma täcke som värsta hetisen? klart jag dör när jag kommer hem och lägger mig i min egen säng....
och imorn FYLLER MIN ÄLSKLING 16 ÅR!!! ♥ om 42 minuter, hihhihi ska åka till han på morgonen imorn, och han ska få ha det bäst, det förtjänar han! och sen har han spelning imorn också! pluttisen, nej nu ska jag krypa ner under täcket och ägna ALL tid till att smsa elias, hihihi hare gött!

jag duscha med samvetet men det sitter kvar.

Kategori: mee

dagen har vart mys! och den är inte änns slut än. efter skolan hämtade mormor och morfar mig i skolan och skjutsade mig till elias, tog en mysig dusch med han, sen klädde vi på oss och han nördade spel medans jag fönade mitt hår, får alltid så fluffigt hår så jag ser ut som ett litet troll varje gång jag fönar höret efter att vi har duschat, haha fett gulligt ju! sen hängde jag med han ner för han skulle käka, han var hungrig (ovanligt?...NEJ), han åt typ lika mycke mat som jag äter på en vecka? seriöst, hahah min älskling är lite störd....
sen satte vi oss vid vid teve, sen kom pappa och hämta mig, vi åkte till subway och käkade mackor, MUMS, sen åkte vi och köpte godis! nej nu ska jag träffa elias igen, bjuder på en busig bild,
jag och min klubba och mina uppblåsta kinder, ni som inte ser så gör jag det med flit, heheheh tjockis

jag älskar dig lillasyster ♥

Kategori: vänner

vinnarna utav dagens blogg!

Kategori: livet

det var meningen att jag skulle välja ut EN vinnare, men kunde inte bara välja ut en så valde 4 stycken! klicka på länkarna, kanske är du en av dom?! ;)
så, grattis till vinnarna! ni andra, bättre lycka nästa gång! era bloggar var också jättefina och bra! :-)

hahahaa såååå sant...

Kategori: epic

ETT HALVÅR MED MIN FINASTE IDAG!

Kategori: kärlek

Älskar dig mer än någonting annat, du är det bästa dom har hänt mig, du är det finaste jag vet, kommer aldrig lämna dig. ♥


Så många frågor inga svar...

Kategori: livet

Jag vill inte till skolan,
jag vill inte möta hennes blick i koridorerna, även fast jag bara vill springa fram och krama henne,
jag vill inte känna mig så ensam och lämnad i skolan,
jag vill inte tillbaks till helvetet.
Jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte!! Snälla ta mig härifrån.

You and I collide.....

Kategori: musik

jag kan inte sluta lyssna... även om låten river upp mina sår.

this is not football, why the fuck tryna tackle me?

Kategori: mee

fin random bild...
ligger död på golvet och lyssnar på Dragonforce och messar, somnade på golvet tidigare idag, kan ju inte påstå att jag mår bättre, snarare sämre, ÅÅÅÅÅH JAG VILL INTE VARA SJUUUUUK!??!?!
jag vill bli frisk och träffa min älskling, har inte träffat han sen i förrgår, dör av längtan.... </////////3

DAGENS BLOGG!

Kategori: livet

tänkte köra på en "dagens blogg!" bara för att min blogg dör lite ibland.
allt ni behöver göra är att:
1. länka min blogg på eran och skriva att ni är med i "dagens blogg" (inget måste, ökar bara chansen för dig att vinna!)
2.kommentera under det här inlägget att du är med i "dagens blogg", länka din blogg, och skriv om du har länkat mig eller inte!
sen så kommer jag kolla igenom era bloggar och imorgon eller dan efter det så väljer jag ut en blogg och sen länkar jag till den bloggen!
inte svårare än så! ;)

-

Kategori: tankar

Blåa ögon och blont hår, där går bruden du aldrig får. Hon är bruden ni kallar vacker, hon är bruden dold av spackel, magen indragen och ryggen sträckt.. Vem fan kom på ordet perfekt?

du vet att jag ljög när jag svarade ja.

Kategori: foto

kom nyss hem, ringde mormor så hon hämtade mig. Trodde seriöst att jag skulle dö i skolan, hade ont i huve, ont i magen och mådde illa.
tog mä lite plugg hem iaf så jag inte kommer efter mer, ska försöka få någonting gjort iaf, får se hur det blir! måste typ ta det lugnt innan jag svimmar... ska spela lite gitarr och sen ska jag vila lite tror jag, lägger mig på golvet, då blire toppen!! för er som inte vet så älskar jag att ligga på MITT golv, mysigt!!
för att fylla upp mitt tråkiga inlägg tänkte jag lägga ut några bilder jag hitta från förra vintern! det får mig att vilja ha snö ännu mer, blir ju deprimerad av att kolla ut genom fönstret och det ser trist och dött ut, snön gör det ljusare och mysigare ute! det dåliga är att det är sjukt kallt..
och asså nej,.. kom inte  nyss hem, tog typ 1535235 år att ladda upp bilderna.... sitter iaf och fryser ihjäl, blåser på mig själv med hörfönen, kärlek ♥

hör en röst som förklarar att man aldrig kan börja om..

Kategori: skolan

sitter i skolan och har so eller svenska, vet faktiskt inte vad vi har för någonting eftersom vi har samma lärare i båda ämnena. Jag är för trött för att tänka, jag vill bara hem, är fortfarande sjuk men går till skolan för att inte komma efter mer än vad jag redan gör. Håller på med min bokrecension, författarporträtt, och likheter och olikheter mellan kristendom och buddhismen. Är nästan klar med allt det där, bara saker jag måste lägga till. Men det här lektionen kommer det säkert inte bli någongting gjort. Jag orkar inte tänka, hatar att vara i skolan när jag är sjuk, vilket jag är väldigt ofta, sålänge jag inte kan smitta någon såklart.

Jag sitter mest bara och tänker, jag fryser och vill bara hem.
Imorse gick jag till skolan istället för att cykla, jag typ dör när jag cyklar för att det är så jävla kallt, det blåser inte lika mycke när man går. Det är skönare, gå omkring och tänka, lyssna på musiken som kommer ut genom hörlurarna. Det dåliga är att det känns som det tar typ en timme till skolan, fast det egentligen bara tar 30-40 minuter för mig.
.
Funderar på att gå hem från skolan idag, måste bara gå på fysik lektionen, när den nu är, jag dör om det typ är sista lektionen *kollar* okej neeeej, lektionen börjar halv ett, varför kan det inte vara på förmiddagen så jag kan få gå hem nån jävla gång? Och idag är det bad på jumpan också, är sjuk och vägrar vara med, så äre bara, hon kan inte tvinga mig.

Stora bröst på tjocka tjejer är som magrutor på en spinkig kille, det räknas inte.

Kategori: livet

sitter på mitt golv och chillar på facebook, kollar bloggar, lyssnar på musik, fryser, dricker dricka, och messar. vill ha min älskling hos mig, NUUUU

i fight for you

Kategori: mee

det var en som frågade mig om jag kunde lägga ut bilder på mina ögon på min blogg (för "piercingarna") och visst kan jag det, jag gjorde det förut, men nu har jag större töjning osv osv....
haha vad vill folk mina öron egentligen?

du tar vad du vill ha sen går du

Kategori: livet

tjenare!
har inte vart i skolan idag, är sjuuuuuuk.... och har inte haft lust att sitta vid datan idag...
gick upp ur sängen mellan klockan 13.00-13.30 , sen städade och rensade jag min garderob... hahha och jag fick reda på att jag hade 72 par tights, hahaha ojdå.... HEHE, nu är det fint i min garderob, inte lika inkastat!
efter det gick jag och kokade ett paket nudlar eftersom jag inte hade ätit nå, min kropp va som spagetti och hela jag skaka, det va typ läskigt....
och sen har jag diskat, städat köket, mitt rum, och hallen, sen har jag damsugit HELA undervåningen, duktig jag är, hihih fick beröm när mamma kom hem, tummen upp!
nyss har jag käkat glass, gott! fast jag mår väldigt illa.... nej nu ska jag spela mega jump på min iphone, i brist på saker att göra.....

jag älska dig igår, jag älska dig idag, jag älskar dig för alltid

Kategori: kärlek

jag är värsta oseriös och elias visste inte att jag skulle ta kort, haha gulligt

om jag tappar fästet och trillar ner ska jag klättra upp igen

Kategori: mee

shooo, märker att min blogg dör lite ibland, men den är dum.
det var en extremt tråkig dag idag i skolan, ville typ skrika ut för saker fick mig att gå över gränsen, va väldigt känslig med allt idag i skolan. och tydligen hade vi ingen engelska lektion sista lektionen, så kunde ha gått hem, men jag skulle plugga med jullan efter skolan så jag stanna kvar med henne och kolla på film hennes sista lektion, det va typ drygt... jag satt med mina hörlurar och lyssna på musik. hahha...... hängde med henne hem efter skolan osv och sen drog jag hem för att ta mina jävla tabletter. dö.
heheh aa jag är upponer.
sitter på mitt golv, standard, och väntar på att elias ska repa klart och sen träffa mig!!! jag har inte sätt han sen öööööööh *tänker* sen jag slutade skolan! träffa han i typ 2 min sen gick jag.... aja känner att jag bara måste träffa han iaf.

svar på kommentar....

Kategori: livet

svar: jag har inte menyn under min header? ;)
svar: ja men det fuckade upp sig så kunde inte ha kvar... jag kunde inte se min statistik, det typ dampa sönder :(

......säg att du älskar mig

Kategori: livet

Shena! Sitter i bilen med mamma påväg till Örebro för att träffa min Ella! Saknar henne sååå! Hihihi vi ska typ gå och kolla på bio, och typ nånting. Synd att det ska regna när man väl ska till Örebro... Fuuuuu!! Klockan är bara kvart över 10 och jag är halv vägs, åker vell hem nån gång ikväll, hööhö ne nu orkar jag inte skriva mera.... Hare gött!

jag glömmer aldrig bort den där konversationen, hårda ord, jag kommer aldrig kunna bli mig själv igen i närheten av dig.

Kategori: livet

ojdå, glömde bort bloggen igår....
men jag träffade iaf Elias, Emil och Razmus igår!
vi käkade massa tacos hemma hos elias, as gott! hhihi, sen vart det fredagsmys! och nu orkar jag inte skriva mer, heidå!

DÖ BLOGGJÄVEL.

Kategori: livet

ASSÅ JAG HATAR MIN BLOGG SERIÖST, DEN HAR ALLVARLIGA PROBLEM.

-

Kategori: livet

...........

chillar i stuuuuuuugan,

Kategori: vänner

shooo, som bilden lyder så är jag med irma, vi ska sova i våran stuga! as naiz... sitter i min onepiece med massa cola att dricka, tuttifrutti och saltakatten askar, och spelar kort och dunkar massa med musik!
öppethus slutade klockan halv 9! då skjutsade pappa hem elias och så skjutsade han hem mig och irma till mig, hiihih. LEEEEEDIG IMORN OCKSÅ!!
förövrigt så fick jag skämmas lite på öppethus, haha elias är ju som han är. så söt, förutom att han inte behöver skrika när kören sjunger, haha annars äre ok.
heheheh nej men nu orkar jag inte skriva mera, hejdå!
vi bjuder på bilden!
och asså ja jag gillar att vara osminkad...

öppethus @ stureskolan = boooooring..

Kategori: livet

åååååh öppet hus fan var kul <3333333333!! ELLER?!?!?!?!?
seriöst, går inte att jobba på kvällen? lixom ska vara i skolan till halv 9 på kvällen, wtf?!
hatar öppet hus, har SO, fan vad jag jobbar... okej kanske borde göra det, hejdå! hoppas ni har det bättre än jag!

jag har VÄRLDENS underbaraste pojkvän!

Kategori: kärlek

haha ja jag fick lite grattis igår iaf! fast det där va inte änns alla.. men ändå, och haha jag svarade på alla, liv?
sorry att jag inte bloggade nå mera igår! men dom kom och firade mig och så va jag med elias hela kvällen, så jag orkade inte när jag kom hem!
orkar inte skriva allt vad jag fick, kanske gör det någon annan dag! vi får se...
men här är min tårta (<3333) jag fick igår!
ååååh den va as god!
och juste, kan lägga in bild på vad elias gav till mig, det har jag faktisk kort på!
en prydnads sten, ett halsband
8 tablett askar, ååååååh <333333333 han vet att jag älskar dom :'''')
och en jättesöt liten nalle! tack älskling! DU ÄR BÄÄÄÄÄÄST!
och så gav han mig världens mysigaste kväll, massa mys, sen fick jag massa massage på ryggen och nacken, åååh han pysslade om mig så bra. han är världens underbaraste... du gjorde min födelsedag så mycke bättre♥

15 ååååååååår!

Kategori: livet

aaamen tjenare! nu är jag FEMTON ÅR! coolt, mamma och bonnie kom in med frukost på sängen åt mig klockan 06.00,fick öppna massa paket då, resten får jag efter skolan! då kommer det massa människor och firar mig, och självklart så ska jag träffa elias också! han var faktiskt den första som grattade mig, igår snackade vi i tele från 22.00 till 01.00,  så vid 12 slaget så sa han grattis till mig! han är så söt, tyvärr så blev det en dåligt början på min födelsedag inatt..... men det går inte att ändra nu, det blir nog bättre. nej nu ska jag hoppa in och duscha av mig, tack för alla grattis! och mera blir det :D

fett söt apelsin mun <3<3<3<3<3

Kategori: mee

man måste dö några gånger innan man kan leva

Kategori: livet

sitter och käkar frukt tallrik som mamma nyss kom in med! Jag ska försöka sluta äta onyttigt, vilket inte går nå vidare.... men jag försöker iaf! och så måste jag komma igång med att träna, ojojoj lycka till bruden, nej men fyfan, jag ska bli smalare, ok?
hehehe dunkar musik i hörlurarna och tänker på att jag fyller imorn, om typ 2 veckor har jag och elias vart tsm ett halvår, och dan efter det så fyller min älskling 16 år, och dan efter det är det första anvent, ojojoj mycke saker som händer!

-

Kategori: musik

vill inte klandra dig jag bara saknar den gamla dig

Kategori: mee

vad är det du försöker göra egentligen, en sak har du iaf lyckats med, göra mig extremt förvirrad.
hej typ, ligger på mitt golv, fick nyss min musplatta till datan att funka igen, försökte slå sönder den med handen, men istället för att den gick sönder så började den funka igen, random?
jag saknar min älskling, jag vill träffa han nu nu nu.
hmh jag funderar på om jag ska lägga mig tidigt idag så när jag vaknar så bah YEY jag är femton idag, eller om jag ska sitta uppe till över 12 och svara på alla 13262472547 grattis jag kommer få i loggen, kommer inte orka svara på alla jue, höhö.
nej nu ska jag fortsätta ligga på min golv och smsa med min älskling, fast han typ sluta svara, han repar eller nå, tragiskt.

Ditt födelsebevis är en ursäkt från kondom fabriken

Kategori: livet

burr, sitter hemma hos mormor och fryser, har nyss käkat en ben och jerry's NOMNOM! ♥ nu vet jag inte vad jag ska göra för någonting, va med mormor nyss å beställde tårta till mig imorn, hihihihi yeyeey, en rosa prinsess tårta, gottgott! och nu kom mormor och gav mig en cola också, så det blev lite bättre nu.
heheehehee ne nu ska jag typ sätta mig och nörda nå spel eller någonting i brist på saker att göra, heidååå :$

Jag vill också fylla 16 :(:(:(

Kategori: livet

varför kan jag inte se min statistik? det är sjukt störande...

Kategori: livet

varför ser jag inte min statistik? den slutade räkna efter den 13, och det är den 15 idag?! dö, ok? dö..

To live without loving is not living a real life.

Kategori: kärlek

vad vore jag utan dina andetag?

troll + gris = trollgris!

Kategori: mee

hahahahhahaa kolla in trollet, jag är mig lik iaf...
OMG, shaaa jag är en gris? hahahaha jag gillade att göra grimarser när jag va liten, ursäkta om ni blir bländad av min snygghet....

Ingen dör oskuld, livet knullar oss alla.

Kategori: livet

dagen har vart extremt konstig. Cyklade till skolan, när jag kom dit så hade jag knappt någon känsel i kroppen, svårt att andas, och trodde jag skulle svimma, efter första lektionen så börja jag må illa och känna mig yr, och mitt huve hängde inte allt med på någonting. Andra lektionen såblev det bara värre, och jag mådde/mår inte bra varken fysiskt eller psykiskt. Andreas (läraren) såg det på mig och började snacka med mig och fråga massa saker, då orkade jag inte mera, det är då jag inte kan hålla tårarna inne. Fast tror ändå ingen mer än han märkte det, för vi slutade precis då, och jag var den först som sprang ut genom klassrumet för att slippa resten. Sjönk ihop i ett hörn vid mitt skåp i skolan och bröt ihop samtidigt som jag och mamma bråkade i samtalet på min mobil. Ringde mormor och sa att jag ville hem direkt, hon kom direkt när hon hörde att jag var ledsen. Packade ihop mina saker och sprang ner för trappen. Gick ut till bilden och så började samtalet mellan mig och mormor. Jag följade med henne hem och vi satt och snackade jättelänge. Sen följde jag med henne och handlade, och här är lite småsaker som jag fick!:
massa klistermärken, hihihhii
tabletter för att mitt hår ska bli friskare!
några nitar (blixten gjorde dom typ guldiga, dom är silvriga!!!)
massa drickor!!
hårnålar
nytt iphone skal (bilden gjorde färgen helt mongo? det är svart!!)
lakrits <33333
en äcklig choklad, trodde det var ljus choklad(den är as god!) men det var tydligen mörkchoklad, och det är AS ÄCKLIGT, eeeeeuw.
-
efter det så hämtade vi upp mamma och så käkade vi på subway, och helt plötsligt satt jag där framför henne som om inget hade hänt? jag fattade inte ett skit just då.... men mackorna va iaf as goda! tog en med det ljusaste brödet, med skinka, ost och vitlökssås, asgott! åt dubbelt så mycke som mormor och mamma gjorde, alltså åt lika mycke som dom gjorde tillsammans, det va typ... PINSAMT, eftersom dom va as mätta, jag bah öööh jag vill ha mer.... dom blev typ as förvånade (jag är ingen speciell stor ätare...) HEHE, aja det var smaskens!
sen åkte vi och lämnade mamma, följde med mormor in på flera affärer. sen åkte vi och hämtade morfar och som åkte och köpte ett skåp, jag dog lite halvt när jag fick veta vad dom betalade för det. lixom wtf skicka mig till thailand istället!! efter det så hade vi vart borta och åkt bil och käkat och allt dedär, det tog 3 timmar, haha oj.
sen åkte vi hem till mormor, gjorde klart 3 uppsatser, och pluggade på engelska provet som jag har missat, känner mig faktisk duktig! hihihii sen gick jag sen och städa och massa. kollade igenom gammla bilder, hahaah dog lite, hittade en as söt på mig(aa jätte) jag typ gör en grimars, haha kan lägga in den sen, så jag kan dela med mig av min skönhet (gris<33333)
och jag saknar min elias, och vet ni, JAG FYLLER OM 2 DAGAR!! haha jag kan inte fatta det själv, kommer bah oj fyller jag? haha nej nu orkar jag inte skriva mera, det här inlägget blev typ långt....

you're gonna miss me when I'm gone.

Kategori: foto

satte mitt namn där endast för jag inte vill att nån ska ta bilden ifrån mig och säga att det är dens.

ny header !

Kategori: livet

oj jag failade på texten på min header....... ska göra om det NUUUU.
.
.
heheheh så nu har jag fixat det som stod fel, va tvungen att göra om hela bilden, det var jobbigt -.-'

jag älskar dig mest elias.

Kategori: livet

sådärja! äntligen fick jag till menyn under headern, det tog ett tag.... och det ser lite fuckat ut för tillfället, och texten är inte heller så snygg..... men nu är min blogg bredare och mera på mitten! så som jag ville ha det! ska fixa ordning lite på designen typ sen om jag orkar! :)
btw så märkte jag nu att min "gilla" knapp är borta, buhu, KANSKE ska sätta dit den igen...

snygga syskon!

Kategori: livet

eepicfaail..

Kategori: livet

ojdå.... låst min blogg igår sen trodde jag att jag hade tagit bort det man hahha, nej tydligen inte XD haha förlååååt!

Baby you light up my world like nobody else ♥

Kategori: kärlek

som sagt! kan nån trevlig människa hjälpa mig?!?!?!

Kategori: livet

<3

Kategori: livet

Tjejen: Idag ska jag operera hjärtat... jag är rädd
Killen: Allt kommer gå bra, älskling.
Tjejen: Nu ska jag in på operation... Jag älskar dej!
Killen började gråta och sa: Älskling, jag älskar dej mer än allt i världen!
Operationen är över och tjejen letar efter sin kille.
Tjejen: Vart är han?! Mamman kom fram och sa: Sa de inte vem som gav dej hjärtat?

även när jag blundar så ser jag dig.

Kategori: livet

hehe sorry för er som försökte kolla min blogg och sen såg att den va lösenordsskyddad för tillfället, men nu har jag tagit bort det! skulle fixa till min design den dampa, fast asså aa det blev inte som jag hade tänkt, det blev ingen förändring idag, ska försöka fixa det, dampar söndet på att menyn ligger på sidan, den är ivägen, jag vill ha den under eller över min header, men aja...

svar på kommentar....

Kategori: livet

svar: det är som en liten stav man sätter in i inner armen, det är ungeför som att äta p-piller, fast lite olikt och man slipper ta massa tabletter :)

it's not too late, it's never too late.....

Kategori: mee

shaaaaa, sitter här på mitt golv och är typ fett glad, därimot vet jag inte varför jag är det, jag bara är det helt enkelt!

Du är värd allt, himlens vackraste ängel ♥

Kategori: kärlek

Jag kan inte tänka på någonting annat än bara dig dig dig, du är det ändå jag tänker på. Jag kan knappt somna på nätterna, jag är rädd att vakna och känna att du inte längre är min, att du är någon annans, jag vill inte änns tänka tanken att se dig med någon annan. Du betyder så jävla mycket för mig, det är så obeskrivlig. Jag har aldrig älskat någon så mycket som jag älskar dig, och jag skulle aldrig orka att förlora någon som betyder så mycket som du verkligen gör. Det är du som får mig må bra, det är du som skiner upp mina mörkaste dagar. Och att bara se dig le, räddar min dag, det räcker med att jag bara hör ditt namn så ler jag. I mitt huve så hör jag dig om och om igen säga att du älskar mig, det betyder mer än vad du tror att höra. Att bara få veta att du finns vid min sida när jag behöver dig, kunna gråta ut i dina armar. Så som du alltid är välkommen till min famn, där du kan gråta ut, du vet vell att jag alltid finns vid din sida? Vad som än händer, jag lovar dig min prins. Jag kommer aldrig lämna dig, och verkligen inte för någon annan, varför ska jag lämna dig för någon sämre? Du är den rätta, jag känner det, jag kan inte Sluta tänka på dig. Jag saknar dig precis efter att jag har kysst dig och vinkat dig hejdå, eller tvärt om. Det gör lixom ont när jag inte får träffa dig, det skär i hela mitt hjärta, jag känner att nått saknas när jag inte är nära dig. Någonting viktigt i mitt liv, eller det Viktigaste.
Jag älskar dig över hela mitt hjärta, du är lixom den där pusselbiten som har fattats, som får allting på plats. Du är värd allt, himlens vackraste ängel ♥

istid @stureskolan.....

Kategori: skolan

okej asså det är typ istid i skolan, det är sjukt kallt, och vi har 2 timmars håltimme, jag pallar inte.... ööööhm efter skolan ska jag träffa elias en snabbis sen ska jag hem och plugga massa, duktig jag är, hehehhehheh.
hehe oj stängde ner datan och spelade kort istället så nej jag har inte håltimma längre, har matte, har jävla höst termins prov imorgon, jag kommer typ dö, seriöst? jag klarar verkligen inte prov pga av pressen och att man blir typ sjukt stressad. Jag vill inte ha prov!!!! seriöst det förstör mitt liv, jag vill inte vara i skolan, man får typ bättre mat i fängelset, usch blääääää.
har skrivit på det här inlägget i snart 2 timmar, och har ändå inte fått någonting vettigt sagt -.-'

Det är lätt att håna kärleken för den som aldrig har älskat.

Kategori: livet

okej min blogg dog typ idag, jag har vart sjuk iaf, och ska tvinga mig själv till skolan imorn, usch, jag vill inte tillbaks till skolan. Egentligen är jag inte frisk men jag kan inte missa för mycke. och jag smittar ändå inte. usch nej nu ska jag snacka i tele med elias sen ska jag sova.
juste, svar på några kommentarer.... nej hello kitty drickorna innehåller inte alkohol, och jag köpte dom i e-tuna för ett tag sen och dom kosta 10 kr styck.
och jag kommer inte ihåg vart jag köpte mitt löshår, som jag sagt typ 10 ggr så köpte jag det för typ 2 år sen så jag har ingen aning....

Varmt bad, hk dricka och ett äpple får göra min kväll!

Kategori: livet

Om nu lyckas äta äpplet... Eftersom det gör as ont och har knappt lyckats få i mig nå efter jag pierca mig... Men nu ska jag hoppa i ett varmt bad! Är typ sjuk .....

piercat snakebite! vad tycks? ;)

Kategori: mee

så många frågor utan några svar

Kategori: livet

sitter och har so, har strax svenska, inte trevligt alls.....
efter skolan ska jag snabbt cykla hem sen ska jag iväg till köping och pierca mig, elias kanske ska med också.
jag vill åka dit NUUUUUUU och göra det! fast jag kommer att få ont, buhu, aja det får man tåla!

svar på kommentar....

Kategori: livet

svar: det va ju p-stav jag egentligen skulle ha, men jag fick ju inte för läkarna, dom sa att jag va tvungen att börja äta p-piller ett tag först, jävla tattare..

-

Kategori: livet

Jag är starkare än vad jag tror, jag har Lixom utmanat mig själv

Kategori: livet

släng in eran åsikt i en liten kommentar, det går snabbt!

Kategori: livet

asså vad är det för fel på mig idag? hela den här sidan har jag uppdaterat idag! 15 inlägg?! wtf lixom.... rekord, ska jag försöka fortsatta uppdatera mig mycke? inte så här jävla mycke men, andå ganska mycke? kan jag få höra eran åsikt eller? nån av er 200 måste vell ha någon åsikt? hur tycker ni att min blogg är egentligen, varför läser just NI den?
skulle vara trevligt att få se varför folk läser den! :)

and it burn, like me for you

Kategori: kärlek

dehär är min favvo bild på mig och elias, jag blir så glad när jag ser den♥

Kategori: livet

svar på kommentar....

Kategori: livet

svar: hahahaha nejnejnej hon har inte töjning! inte än iaf (a)

någon som vill gå med mig på spelning den 26:e?

Kategori: livet

är det någon som vill gå med mig på speling i arboga den 26/11 ?!? det är på elias födelsedag och jag MÅSTE kolla då, om jag inte hittar någon att gå med kommer jag fan gå dit själv.
hör av er om det är någon som har lust! (desperat ok?)

har inget hat i mitt bröst ååååh nej.

Kategori: livet

okej jag ville bara berätta hur mycke jag hatar mina p-piller, dom har inte gjort nå bra mot mig alls! jag har blivit tjockare pga av ökat sötsug, vill ha godis och massa onyttigt HELTA FUCKING TIDEN, och jag har haft mensverk i 4 veckor, (sen jag börja äta p-piller) och den senaste veckan har jag typ velat dö eller nånting. seriöst, åååååååh jag vill inte bli tjockare, jag varnar er som börjar med det, att det kanske blir samma sak för er, eller så blir det tvärt om, att ni typ älskar det, typ.
brb ska gå och böla.
asså shit, vad är det mä mig? det här är 10:onde inlägget jag lägger in idag? har jag fått en hård smäll i huve eller? asså wtf....

.

Kategori: musik

Nej en god vän går först,dom finns vid din sida när sommar blir höst

Kategori: livet

kolla marängspökena som mamma och bonnie gjorde för några dagar sedan! som är så fula så dom blir söta lixom, hahaha fuu.

åååååh nu dör min dator <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

Kategori: kärlek

sitter på bransta och kollar när pöjkarna repar, dom är så duktiga :')
aja nu dör min dator typ, slänger in en lite suddig och inte så jätte seriös bild på min och elias för typ ett tag sen, det va faktiskt en av dom seriösaste, resten blev....ööööh ja XD

jag älskar dig lillasyster ♥

Kategori: vänner

Krossa hans fönster, slå in hans dörr och låt honom veta att inget är som förr.

Kategori: livet

sitter i skolan och väntar på att elias ska komma, slutade tydligen klockan 3 idag, och när elias kommer ska vi vänta på razmus, trevligt, sen ska jag hänga med grabbarna och repa, hihihihi.
jag sitter på golvet i skolan med sofie, och man rumpa har domnat bort, aj typ....
och ska snart snart ringa mamma och be henne beställa piercings tid, AZUM! ♥

Ångest med allt som handlar om gymnasieval....

Kategori: livet

Alla vill till toppen och vill göra karriär

Kategori: mee

jag vill tillbaks hit, så som allting var då, det var så bra, någonting man inte glömmer.. det var så som det ska vara.

Tror att man kan stänga av och bara starta om

Kategori: vänner

sitter på svenskengelskan och får inte ett skit gjort känner jag, tankarna bara snurrar omkring och tänker inte änns på att jag behöver jobba ikapp det jag ligger efter med i skolan.
dagens planer är vell att Elias kommer till skolan och möter mig och Razmus, sen ska jag hänga med pojkarna när dom repar, det ska bli trevligt och höra! dom e så fina och snälla så. iihihhiihiih,

jag älskar dig jag hatar dig jag saknar dig

Kategori: vänner

jag har läst det där långa privatmedelandet på facebook hur många gånger som hellst, ändå får jag inte ut något vettigt svar, allting bara snurrar runt i huve, allting som har hänt, vad som händer, vad som kommer att hända. Varje gång jag läser så ler jag, samtidigt som jag bara vill försvinna härifrån, glömma allt som hänt, och komma tillbaks och allting är som det vanligt, så som det borde vara.

Jag fanns alltid där, men du bad mig att dra, och du fick som du ville.

Kategori: livet

Min blogg är lite halvt död,och jag gillar inte bloggar utan bilder, jag läser typ inte dom då. Och nu har inte min några typ bara för jag bara mobilbloggar, tragiskt, fattar inte änns varför ni läser min blogg, menmen, ju mer besökare jag får, ju mera kommer jag att uppdatera mig! Och vara lite socialare, om jag ser att det är fler och fler som börjat läsa så kommer jag få mera blogglust också...

Hemska blickar och glädjedödande leenden..

Kategori: livet

Aa hej, igår va jag till smedjan som jag skrev, orkade inte blogga när jag kom
Hem, vi åkte därimot hem efter andra bandet för Elias ville hem, och jag missa dom två banden jag kom dit för att se, men aa....
Åkte hem till Elias och kollade på "NeXT" mys.
När jag kom hem kollade jag på min dator som låg död på golvet som den har gjort huuuuuur länge som helst nu, den har Inge batteri och orkar inte ladda den, så har inte kollat på datan på flera dagar typ, dä jag kollar är från mobilen, och bloggar från mobilen också, åååååh damp, dagen var naiz, typ, eller nå, men vissa saker kunde jag gärna hoppat över.

Gropen som dom gräver kommer dom själva hamna i

Kategori: livet

Shoo, sitter i bilen påväg t Köping med Elias, vi ska på spelning vid smedjan, sen ska vi antagligen träffa massa folk där, trevligt trevligt! ;)

allt du äger är ingenting värt, om du inte väljer vad du har kärt.

Kategori: livet

kul, har inte sovit ett SKIT inatt, klockan 05.00 hade jag sån mensverk så jag typ ville döda någon, seriöst... jag har typ brytit bena för jag har legat och sparkat i väggen för det känns som nån har legat och skärt upp min mage, mysigt. och jag ska på begravning idag också.
och nu är klockan 06.30, och jag är uppe?! wtf.. mamma ska snart åka till jobbet och jag passar bonnie här hemma, är barnvakt åt lillesyrran klockan halv sju på morgonen, höhöhö, jag är förvånad att jag är fett pigg, eftersom jag inte sovit heller, hahah det är verkligen nå fel med mig ;s

idioter kan också le

Kategori: mee

i just wanna die in your arms

Kategori: kärlek

asså aa sha, jag suger på att blogga, jag har typ inte tid, lovar att blogga mera när det är skola igen och jag inte har lika fullt upp.
imorn ska jag på begravning, inget som jag ser fram imot diretk eftersom jag tycker att det är fett jobbigt... kommer sitta och böla, bölar åt ingenting -.-' känsliga jävel....
slänger in en liten bild på min älskling från spelningen på ögir,
foto: Erica

Jag gråter bara i regnet

Kategori: livet

Shop, klockan är 08.45 och jag ska typ cykla till Elias nu, fett mysigt, undrar fortfarande vad fan jag gör uppe nu.... Jag gör allt för att få träffa min älskling.

i said hey you.

Kategori: livet

oj min blogg dog lite igår..... åkte iaf till elias på morgonen, sen duscha vi, baka, käka mat, kollade på film, spelade monopol, sen kom razmus till elias då drog jag hem, sen skulle jag till pappa men vägra gå ut själv i mörkret, så då hängde razmus och elias med mig så jag slapp gå själv, ni e bäst grabbar ♥
idag ska jag typ shoppa eller nå? och träffa elias på eftermidagen, aja, brb massage!

Sudda bort dom som hugger dig i ryggen när du vänder dig om

Kategori: livet

Shaaaa, klockan är kvart i 10 och jag cyklade nyss till Elias, vi ska typ snart duscha.
Och imorse insåg jag är det är första november?! Wtf...jag blir 15 om 2 veckor och 2 dar, Lixom fan vad snabbt det går....