Y A Z Z E H - A H L G R E N

walking hand in hand

Kategori: hår

ojojoj känner att det var ett bra tag sendan jag bloggade och tyckte det var dags attslänga in ett inlägg...
Livet flyter väl på rätt okej nu ändå, har lov se tisdag förra veckan och sedan slutar mitt lov nästa vecka när abroga börjar sitt lov lyckat...
Har färgat mitt hår blondt och saknar redan alla galna och tokiga färger även fast dom är hur jobbiga som hellst att hålla fina och inte vara urtvättade och fula... Men efter thailand blir jag antagligen rödhårig igen om jag inte hinner ändra mig!
Var snäll en dag och följde med min lillesyster och hennes kompis till lekochbus för att vara barnvakt och leka med dom, eftersom min lillesyster tycker det är så kul när jag är med så var jag en snäll storasyster och följde med dit även fast det kanske inte riktigt var det jag hellst ville men det var ändå helt okej!
Kom hem från pappa och mamma hade en överaskning åt mig, hon bad mig gå in i mitt rum och hon hade ÄNTLIGEN tapetserat om min fondväg vit, tyckte inte om min förra svartvita med blommor, det blev så rörigt! Fixade även en stor tavla som jag kunde sätta upp mina bilder i istället för att sätta upp dom på den nya tapetet och försöra! Blev iaf jättemysigt, tack världens bästa mamma ♥
Och så helt plötsligt var det massa snö ute igen, precis när alla trodde vintern var påväg att försvinna kom allt poff tillbaks!
Mitt hjärta, mitt allt, om ca 3 månader firar vi 2 år tillsammans, jag älskar dig såååå mycket! ♥♥♥
hade både mitt rosa och mitt blonda löshår i och gjorde en fin fläta.
Dagen hade verkligen börjat sämst, var på dåligt humör och hungrig, kom till matsalen i skolan och såg att det var tacos, räddade min dag kan man säga! Riktigt gott var det faktiskt, som borde ha det typ en gång i veckan, då skulle jag bli glaaaaaad.
TJOCKIS-DAGEN då alla äter semlor, fick helt nybakade semlor i skolan, godaste semlan jag ätit, så färsk och fluffig.....
Sängmys med nyrakade ben och allt dagen innan alla hjärtans dag ♥
Fick detta av lillesyster på alla hjärtansdag, världens bästa bonnie!
Dagen då jag började mitt ca 2 veckors lov som ännu inte är slut, känns som ett sommarlov typ.....fast på vintern bläää.
alla hjärtansdagmys med min finis
Jag och irma gick och kollade på bonnies handbollsmatch då jag hittade 100 kr ute i snön på vägen dit, fett pro, har tur ibland iallafall! Vi kollade på 2 matcher och mellan dom så gick vi hem till pappa där jag duschade och fixade mig iordning lite inför kvällen sen gick vi tillbaka och kollade på sista matchen där dom vann. Bonnie gjorde 2 mål hon var så mallig!
Love u bästavän ♥
Lördagkväll var jag på spelning med bästa irma ♥ Kollade på Gravity man och min fina pojke när han spelade med Charity and Madness. Kvällen var fin med massa prat och skratt, fulade oss som vanligt haha puss! 
På kvällen kom mamma och hämtade oss då amanda följde med hem och sov där för vi skulle åka till romme dagen efter.
Dagen i romme typ sög eftersom jag fick åka själv typ hela tiden, mmh vääääldigt kul, eller inte. Ska dit med elias och hans familj snart så får ta igen det då och ha det extra roligt! 
Senaste dagarna har jag typ bara varit hemma, sovit, tagit det lugnt och spelat LOL och väntat på att tiden bara ska gå!
I förrgår lade jag mig i världens skönaste bad. Tända ljus, fin musik lugnt, skönt och koppklade verkligen av! Förtjänade det verkligen efter all verk jag haft under så lång tid...