Y A Z Z E H - A H L G R E N

Såhär blev det!

Kategori: hår

Ungefär sådär blev mitt hår! Går inte att få med den korrekta färgen på bild tyvärr... Glöm inte bort min frågestund btw!

.......

Kategori: hår

Mitt hår har gett upp... Alltid när jag är blond så gör de det nån gång. Det går av på typ 51716161 ställen och är som sockervadd. Eftersom jag känner mitt hår och inte ni så säg inte åt mig vad jag ska göra (om ni inte har nå superbra tips såklart). Brukar ALLTID funka om jag tonar mitt hår i en annan färg så det tänker jag göra också! Det var meningen att jag skulle färga den färgen i höst/vinter men det är nödfall att färga det eftersom mitt hår inte alls lyssnar ,hur mycket inpackningar och allting jag har i. Kommer börja böla eftersom jag älskade färgen jag hade här om dan. Ska färga det Turkost, undrar verkligen hur det kommer bli! Och ni som säger åt mig att sluta färga håret gör mig bara så jävla Arg, det är mitt hår och inte erat? Bra tack, MVH arg tjej. . Mitt hår är lila på bilden för jag hade mitt silverbalsam i liiiiiiite för länge ....

Pool chill

Kategori: mee

Hänger vid poolen medans solen har hittat till Sverige! 28 grader varmt i poolen, inte värt att klaga inte! Och ursäkta att jag inte har den där perfekta pinnsmala långa kroppen som typ alla tjejer har....:(

Tack för igår hörrni!

Kategori: vänner

Tack alla för en grym kväll igår med trevligt folk! Avslutades med spöregn och kaos åska när Elias skjutsade hem mig på cykeln genom hela Arboga på natten, var bara liiiiiiiite sisådär rädd! Denki och mathilda bjuder på bilden ;)

Du är den bästa delen av mitt liv

Kategori: kärlek

Kom hem från göteborg idag efter 2 mysiga dagar med min älskade pojke som har vart bäst, lillesyrran som har gått mig på nerverna så sjukt, och min far som fått mig både galet irriterad och glad! Var på Liseberg hela dagen igår, spelat spel, vunnit choklad, stått i långa köer, och åkt karuseller! Vi var så sjukt trötta på kvällen så direkt när vi kom till hotellet så tog jag och Elias en dusch tillsammans och sen gick vi och la oss! På morgonen så tog vi ännu en lång dusch tillsammans, fixade oss, drog till stan och köpte frukost, kollade i affärer, sen drog vi hem. Förövrigt hade vi 14 månader igår (på riktigt den här gången, förra gången råkade skrev jag 14 månader istället för 13, märkte det dagen efter!) Du är så galen grym min älskade, mitt allt! ❤

Liseberg

Kategori: livet

Tjenaretjenare! Tänkte bara berätta att imorgon åker jag, Elias, lillesyrran och pappa till göteborg och drar till Liseberg! Åker dit vid runt 06.00 imorgon, sover över där och åker hem på torsdag nån gång. Blir nog as naiz!! ;) Har bildbrist på mobilen så ni får en bild på min KÅÅMPIZZ ❤

frågestund

Kategori: Frågestund

Kör på en frågestund pga min usla uppdatering! Har ingen aning när jag svarar på den men antagligen när jag har tid, lust, och tillgång till en dator osv! Och sen svarar jag inte heller om jag tycker det är allt för privat eller nå, ni behöver faktiskt inte veta ALLT om mig! ;) ( godkänner inte kommentarer förens frågestunden är avslutad )

För jag är lyckligare nu...

Kategori: livet

Jag vet inte vart jag ska börja nånstans.. Har vart med Irma sen i måndags, på tisdagen åkte vi till Stockholm, shoppade lite nya kläder och köpte turkos hårfärg inför hösten! 2 små hårfärgs tuber kostade 300 tillsammans...kostar lite extra om man vill ha det bästa! Jag, pappa, Irma, Eva och bonnie sov hos Eva tills onsdagen då vi blev väckta klockan 06.00 och drog på kryssning klockan 07.00 på morgonen! Vi badade i bubbelbad och vanlig pool, solade, spelade bort massa pengar, chillade omkring på båten, var med i tävlingar, kollade på uppträdanden, kollade i massa affärer, prövade minst 100 olika parfymer och massa annat! Vi kom hem igår kväll då jag var så trött så jag la mig i sängen direkt. Har några bilder också som jag får bjuda på ;) ( gick inte att lägga upp fler bilder från min iPhone )

justgirlythings

Kategori: tankar

don't forget to smile!

Kategori: hår

Tänkte mest berätta att jag lever! Har vart med zabina nu i 2 dagar och imorgon åker hon hem igen. Här kommer lite bilder från dagen!
 

svar på kommentar.....

Kategori: svar på tal

svar på kommentar: dipdye shortsen är från gina och dom andra 3 från cubus! :)

Åååh äntligen funkar blogg.se appen igen!!

Kategori: livet

Insåg nyss att man kunde uppdatera och använda blogg.se appen igen! Så nu kan jag iaf blogga lite då och då! Tänkte iaf berätta att jag kom in på mitt förstahandsval på gymnasiet, fett glad asså!!! Nu ska iaf jag och lillesyrran tälta på gården i vårat "lilla" 6man tält. Fett skönt juuuu. Imorgon kommer äntligen Elias hem efter att ha vart borta i en vecka, ska verkligen hålla om han och mysa med honom imorn! Nej nu tjatar bonnie att hon vill gå ut till tältet så får väl lyda henne ;) kanske uppdaterar nå mer ikväll!