Y A Z Z E H - A H L G R E N

Taggad för 6 timmars bilresa...

Kategori: livet

Tjenis, fick för mig att jag skulle åka med pappa till Sundsvall och hälsa på storesyster och hennes barn! Så har tagit ledigt resten utav veckan, chill. Sitter iaf i bilen nu och det är as tråk. Skulle vara trevligt om någon trevlig prick kunde smsa med mig medans jag är där borta ;pPpPpPpPp
(inlägget skulle ha lagts in igår men det blir ju aldrig som jag vill..)

Lalalalalalalalalalalalalala

Kategori: livet

Min blogg är död pga att jag inte har någon dator, och kommer förmodligen inte ha det på hela sommaren om vi inte köper en ny såklart. Så ja ni kan ju inte förvänta er att jag bloggar så värst mycket. Men ska försöka iaf lite. Ni kommer också få vänja er med instagram bilder eftersom jag inte kan lägga in bilder från systemkameran till mobilen utan dator.. Ni kommer säkert också få väldigt mycket bilder, och säkert inte så mycket text eller ibland ingen alls.

Men här har ni i alla fall några bilder från igår! (det gick inte att lägga upp inlägget igår...?)

Ett år ❤ 25/5-2011

Kategori: kärlek

Idag är det ett år sedan världens finaste blev min. Jag är så lycklig att jag fick dig, och att jag har dig fortfarande. Det här året med dig, dom 12 månaderna har vart underbara, det har verkligen varit underbart att få uppleva allt dehär vi har gjort tillsammans. Du är som min bästavän samtidigt som du är min pojkvän, haha åååh. Mitt allt, du är det bästa som har hänt mig, älskar dig mest utav allt!!! ❤

Påväg till Göteborg!

Kategori: skolan

Sitter nu med klassen i tåget påväg till Göteborg! Fett chill, sitter här med min baguette som räcker typ för 4 veckor Hahhaha nejdå... Kladdkaka och dricka har jag också. Satt på musik i hörlurarna och framför mig väntar en lång tågresa... Fast har redan åkt en timme så ;)

Hejdå kära/hatade dator, kommer sakna dig även fast du har sepe problem ❤

Kategori: epic

Imorn ska vi lämna in våran dator eftersom vi åker på klassresa på onsdag då den egentligen skulle in... Har världens ångest, vill inte lämna in den... Har suttit dom senaste dagarna och rensat bilder, och allt dedär. Har seriöst raderat 50 000 objekt.. Femtio jävla tusen?! Inte konstigt att min dator var dum i huve?

Den senaste timmen har jag suttit och pillat bort alla klistermärken som satt som sten runt hela skärmen. Fyfan vad jobbigt, men den är iaf ganska fin nu efter lite rengöring. Därimot måste jag tvätta mer imorn eftersom det är lim kvar lite Här och där. Åååååh orka

 

låt mig inte möta mina tankar som följer mig hem

Kategori: kärlek

saknar min pojkvän så jävla mycket så det finns inte...
Sitter i min säng och längtar tills imorgon då min fina pojkvän äntligen kommer hem från finland! Han är där på bröllop därför han är finklädd på bilden! Har inte träffat han på snart en vecka. Bebis ♥

Just nu sitter jag i min säng, äter vattenmelon, och lyssnar på musik. Dagen blev ju som den blev, tänker inte änns berätta, ovärt. Kom nyss på att jag måste göra mitt jävla Biologi hemprov som ska in IMORN annars får jag ig i biologi, hatar livet.

Träffa mig någon...

Kategori: livet

Har inte ett skit att göra idag... Så om någon vill träffa mig skulle det vara väldigt trevligt! Bara smsa mig eller skriva på Facebook höhöhö ^^

tonåren, som skulle vara något bra...

Kategori: mee

Låg och rensade min dator hela morgonen, och raderade alla 2700 bilder på mobilen, höll på att dö. Har inte en enda bild på mobilen nu, orka. Skulle ha träffat linda idag men hon dissade mig, tack som fan för det. Träffade istället hannah som jag inte träffat på en halv evighet, ett år sen faktiskt! Vi chillade på stan, tjockade oss med godis och dricka, sen blev det för kallt ute och vi gick hem till mig och kollade på Jockiboi och Widerstedt Show. Kollar faktiskt fortande på det, fast snart är det slut. Alltså finns inte ord för dom, så sjukt störda och dumma i huve båda 2, men ändå så sköna! Fattar inte hur det kan gå ihop men haha..
Har inte mycket bilder kvar på datan nu heller så slänger in en bild ut arkivet!

fick för mig att ändra min blogg lite.. uppdatera om ni inte ser!!

Kategori: livet

-

oj inga stora tjejer här inte!

Kategori: hår

saknar det där håret så förbaskat mycket...

just close your eyes the sun is going down

Kategori: mee

tjenis nu sitter jag på mitt golv och käkar vindruvor, naiz. Nu tar jag långhelg! ledig imorn, torsdag, fredag, lördag, söndag! Och självklart ska min pojkvän åka till finland imorn och komma hem på måndag just när man är ledig???? arg jag blir... nästa vecka på onsdag drar jag till Göteborg med klassen!!! YEY

nått tard trodde att min 16mm töjning var fake, här har du bevis att den är real

Kategori: epic

min örsnibb är extremt röd pga att jag töjer den andra lilla, då gör den stora också ont. 
fingret är till dig, bra tack hej

everything will be fine

Kategori: epic

Fick för mig att börja töja ett nytt hål i samma öra som gjorde så jävla ont! En 16mm töjning och sen en 3-4mm bredvid haha inte skönt. Ska iaf inte ha större än det där för det kommer se förjävligt ut då, och inte kommer det vara skönt heller, dör bara jag kommer åt det, och sover på den sidan också eftersom jag har problem med att ligga på andra sidan, lyckad brud.
Min blogg suger, fattar inte änns varför ni läser den haha flåt....

 

Antingen blir den här min skolavslutningsklänning eller till lärarmiddagen!

Kategori: mee

Aldrig har jag älskat dig så mycket som när jag höll på att mista dig

Kategori: epic

Sitter i bilen och är på väg mot huvudstaden, självaste Stockholm! Eva har en lägenhet mitt i smeten så drar dit och sover över tills imorgon. Blir nog chill, ska gå omkring på stan och slösa lite pengar på nått hade jag tänkt! Ska iaf försöka hitta någe till Elias tills våran årsdag, han skulle köpa nått till mig och då är det klart jag också ska köpa nått! Sen måste jag ha en ny piercing, har tappat den ena som vanligt, moget yazzeh. Slänger in en random bild jag tog imorse..

egon ♥♥♥

Kategori: kärlek

Alltså för jävla söööööt!! (ni som följer mig på instagram "yyazzeh" har säkert sätt flera bilder jag lagt upp på han!)
Min mammas kompis Linda Ö har fått 5 små hundvalpar och det här är en av dom, den jag föll för mest. Först var det en annan liten tjockis men sen när den här öppnade ögonen dog jag typ.... Vill verkligen ha den och försöker att övertala mamma!!!! dom är ungefär 15 cm långa, det borde vaa olagligt att vara såhär söööt!
ser ut som en liten isbjörn ♥

F U C K . T H I S . S H I T

Kategori: tankar

Tar typ en bloggpaus eller nå. Behöver verkligen det, mitt liv är upponer. Allt går så jävla åt helvete, vågar inte riskera att skiva på bloggen så det kaosar ännu mera.
Vilken jävla äckel dag, dö.

Jag älskar dig ❤

Kategori: teckningar osv..

Nomnomnom

Kategori: foto

Sitter i soffan och äter honungsmelon! Fett gott. har vart och fångat 5 till ödlor idag så har 7 stycken nu! Bara för att jag är bäst... nu ska jag bara chilla vid TVn och ta det lugnt ;)

who's gonna save the world tonight?

Kategori: hår

Vaknade med världens humör och vägrade gå till skolan för jag var så trött, behövde sova för att slippa lacka på allt och alla. Men hade lovat mamma att cykla och lämna bonnie på skolan så fick snällt pallra mig iväg och lämna henne. Cyklade sedan hem och sov, vaknade av att amanda spammade sönder mig. Jag och mamma åkte och hämtade henne från skolan runt halv 1 typ? köpte subway och åkte hem och snackade för fullt med amanda. Vid kvart över 3 kom elias inspringade i mitt hus, var inte riktigt beredd och blev livrädd... gick mot laduback för att hämta min lillesyster igen, kramade amanda hejdå och tog sällskap hem med bonnie och elias. Nu sitter jag själv i min säng och klockan är lite över halv 5, ska tvinga med min lillesyster att hitta på nått med mig. Typ pärla eller nå (♥♥♥♥♥) ååååh. 
saknar förövrigt mitt röda hår. Måste sluta kolla igenom gamla bilder, fuuuu. Men i vinter då jävlar, då byter jag hårfärg igen! japp, tyst nu sluta klaga..

 

<3

Kategori: musik

where have you been all my life?

Kategori: mee

Du sa föralltid, gör det inte till en lögn nu

Kategori: foto

Instagram-bilder från den senast veckan...

 

 

 

Hej solbränd tjej...

Kategori: mee

Snacka om att jag har bränt upp mig. Mitt ansikte är verkligen as rött och jag har vattenblåsor i ansiktet för jag har vart i solen för mycket. Har knappt kunna vara i solen idag, har gjort så jäääääävla ont. Och hur snyggt är det med vattenblåsor i ansiktet? varken snyggt eller skönt kan jag påstå... Sen har jag fått värmeutslag på händer och armar, vad fan är det som händer, klarar jag inte av solen längre eller??! Kanske inte synns så bra på bilden men mitt ansikte och vid halsen och brösten är det typ --> aknfoiaehgpi jgpäijgpirwjhprkjhphm...
smörjt in mig typ 20 gånger i hopp om att jag ska slippa se ut som en kokt ktäfta.

 

-

Kategori: tankar

Jag tar typ en mini bloggpaus om ni inte redan märkt det, förvänta er ingen bra uppdatering föräns mitt liv är någorlunda igen.

<3

Kategori: livet