Y A Z Z E H - A H L G R E N

Vart fan tog våren vägen?

Kategori: livet

Jag älskar dig jag hatar dig jag saknar dig

Kategori: livet

Nomnomnom dricka ❤
Sitter i soffan hos min storesyster och lackar sönder på min lillasyster som går mig på nerverna rejäääääält. Hon hittar mina svaga punkter hela tiden så jag lackar sönder på henne och skriker tills hon börjar gråta. hon börja nyss böla och gick till mamma och sa att jag slog henne, URSÄKTA? Jag önskar faktiskt att jag gjorde det! Fast det gjorde jag ju inte..... Hon är störd, för det mesta.
Nej jag inte lack inte alls....jag saknar min fina pojke där hemma i lilla Arboga, jag längtar tills jag kan hålla om dig igen min älskade ❤

lite såhär känner jag mig just nu :

Kategori: teckningar osv..

går helt enkelt inte att förklara.

Dom 999 saker jag aldrig skulle göra, vägs upp av de 999 värre saker jag redan gjort

Kategori: musik

hej typ. Känner att det var undeför en evighet sedan jag faktiskt skrev ett riktigt inlägg. Men mår bra och är nästan helt frisk nu efter 2 veckor! Känner att jag har missat ÄNNU mera i skolan vilket leder till att det går mer åt helvete i skolan än vad det redan gör. Och sen har jag vart SÅ JÄVLA LACK för att våran klass inte kan beställa skoltröjor nån jävla gång, "nej det är för dyrt det tänker inte jag betala" och blablabla, JAG LACKAR!!!!!! man går bara i 9:an EN, EN EN EN EN EN GÅNG, snälla. ÅÅÅÅÅÅÅÅÅh. Hatar livet lite yttligare nu.
Förövrigt "fyllde" min blogg 1 år igår, wiiihoooo! haha ååh
Skulle mest bara säga att jag faktiskt lever, även fast det inte känns som det så gör jag faktiskt det. Imorgon drar jag iväg till Sundsvall, tar lov lite tidigare än dom andra och får lida den 6 timmars långa bilresan dit, orka.
Ska sluta klaga nu och skriva massa konstiga saker, tänkte avsluta med att svara på en fråga jag fick : jag andvänder clip-on! :)

njut av låten ♥

10 månader! Du är mitt allt ❤

Kategori: kärlek

 

 

Sorry dålig uppdatering!

Kategori: livet

Har inte alls orkat uppdatera, har legat i sängen nästan hela dagen. kom upp ut sängen runt 4, gick hem till min sjuka pojkvän (som jag har smittat...), båda har legat döda och sjuka i sängen fram till nu, sitter just nu i min säng och ska hem till amanda med några av brudarna i klassen! Tjejkväll helt enkelt! Nej nu kommer sassa och hämtar mig med moppen, ska åka och köpa godis sen åker vi till brudarna! Hare bra ni andra!

bandbilder på ahbbrev!

Kategori: vänner

jag kan inte änns stå när du inte ser på, vad vore jag utan dina andetag?

Kategori: kärlek

han är bara fööör vacker...

I'm tired of who I am ,You were my greatest mistake,I fell in love with your sin

Kategori: vänner

Bilderna får förklara lite utav min dag, förövrigt är ni grymma grabbar! ♥

jag har världens finaste, vackraste, snyggaste, gulligaste och bästa pojkvän!!! ♥♥♥

Kategori: kärlek

från liten till stor, har världens finaste kissemisse!

Kategori: livet

Where do we begin? Was this over before it ever began

Kategori: livet

Ligger i sängen och slöar mig, vaknade för ett litet tag sen. Mamma ringde nyss och frågade om jag ville ha sybway, dum fråga lixom!?!? NOMNOM ♥ Mormor skulle köra hit det till mig, och igår fick jag kinamat haha åååååh! Efter jag har ätit ska jag ta tid till att sätta upp alla bilder som har rasat ner från min vägg som har legat under min säng och lite vart som hellst i nån/några månader nu, dags att få upp dom igen!

jag vill va med, så att jag kan se att jag är en del av allt.

Kategori: mee

Har vart hemma från skolan idag för att jag har vart sjuk. Har inte vart i skolan sen i torsdags och känns som jag bara blir värre och värre. Har börjat få ÄNNU mer problem med öronen och hörseln också, jag hör väldigt dåligt ibland och har gjort det länge men nu har det börjat göra ont och jag får lock i öronen. Har börjat hosta också.. Och är så sjuuuuk förkyld också, snuvig och ont i halsen och usch... verkligen inte kul att må dåligt. Vaknade inatt av att jag inte kunde andas (jag kan inte andas med munnen när jag sover,vaknar av att jag knappt kan svälja), eftersom jag inte kunde andas med näsan heller fick jag lite halvt panik, så nu har jag ett glas vatten stå vid sängen så jag är beredd så jag slipper få panik! JAG VILL INTE VARA SJUUUUUUUK!!!! och sen har jag inge jävla pengar på mobilen heller, och jag kan skicka sms till vissa personer men inte dom jag egentligen borde skicka gratis med??? kan inte skicka sms till dom som har iphone, lackar ju. Nej nu ska jag sluta klaga, nu ska jag dejta sängen och nörda lite spel tills jag somnar!
förövrigt är det 10 månader mellan mig och elias på söndag hihihih! ♥

stora flickor, älskade lillesyster♥

Kategori: vänner

and we said we would die together

Kategori: vänner

Fyfan vad ful. Några oseriösa bilder på mig och irma från i lördags innan spelningen. Tur att jag inte hade sminkat mig iaf.

I will tell your story and keep your love the best I can

Kategori: Gig

I lördags var jag på spelning vid smedjan med sally och irma! Det var stripeout och 2 andra band som jag inte vet vad dom heter som spelade. Är sjuk så har inte orkat blogga och så har jag haft massa annat att tänka på i helgen. Här är några dååååliga mobilbilder, orkar inte bry mig, hejdå.

LIFE IS TO SHORT TO BE AFRAID

Kategori: mee

har inte bloggat normalt på typ några dagar nu... förlorat några läsare vilket gör det ÄNNU tråkigare att faktiskt uppdatera.. Har fått reda på vad jag fick på dom 3 nationella delproverna i svenska också, fick G, G+ och VG. Trodde jag skulle få ig men var tydligen inget svagt G! Helk okej faktiskt, glad att jag inte fick nå ig. Har haft nationellt prov i biologi den här veckan också, hoppas det gick bra! Ska också ha muntligt nationellt prov i matte nästa vecka, kommer därimot gå åt helvete.
Idag har jag vart hemma från skolan, vaknade och kunde knappt svälja eller prata, lyckat. Var genomförkyld och hade världens huvudvärk, frös och var trött. Så har legat och vilat hela förmidagen och fått mat på sängen, dom har komit upp med frukter, saft, juice, och världens äckligaste medicin som tydligen är från Spanien. Pappas tjej har nemligen vart sjuksköterska förut och är flygvärdinna nu så hon har massa olika saker från alla möjliga länder. Ett helt glas med äckligt, varmt, fylligt, besk citron, typ så smakade det, eller asså går inte att beskriva smaken men fyfan höll på att spy. Sen mådde jag lite bättre och min älskling kom hit och myste med mig ♥ Sen skulle han åka på spelning och då kom irma hit som ska sova ho mig tills på söndag! Imorn drar jag irma och sally till Smedjan och kolla på spelning. Det blir naiz. Nej nu ska jag försöka vara lite social med irma här haha!
slänger in en gammal bild ur arkivet!

Kategori: musik

svar på kommentar....

Kategori: svar på tal

svar: hejdu!
jag åt p-piller förut men sen så böt jag till mini-piller istället. När man äter p-piller så blir man inte av med mensen, men man vet ungefär när man får den för man slutar att äta tabletterna in vecka varje månad då man ska ha sin mens. Man kan på så vis skjuta upp den om man vill vilket är bra ibland! Jag böt till mini-piller istället i hopp om att min mens skulle försvinna (för vissa som börjar äta mini-piller försvinner mensen helt), men jag hade tyvärr inte den turen. Så nu har jag den normalt precis som en som inte äter det förutom att jag kan ha sex utan att vara orolig att jag ska bli med barn (om man inte slarvar men tabletterna såklart)! :)

everything will be alright

Kategori: vänner

Bilden får förklara lite om IGÅR. Från att bryta ihop och knappt orka stå på benen till att faktiskt må helt okej.

image description

I will love you until the end, nothing can stop me loving you

Kategori: Gig

i lördags var jag på smedjan spelningen med amanda och sally! riktigt kul och 3 bra band också! skulle ha tagit med min kamera men hade glömt att ladda den... duktigt, hade velat haft med den. tog en bild med mobilen på elias när han satt lite gulligt på scenen, söt du är älskling!
hhaahha min söta boooikkke! ♥
image description
dom 4 bilderna här under är tagna av jonna!

.

Kategori: livet

Orkar inte blogga ikväll... Bloggar imorn istället

om jag tappar fästet och trillar ner ska jag klättra upp igen

Kategori: vänner

Razmus kom hem till mig runt halv 7, sen skjutsade mamma mig, razmus  och irma till kungsör för vi skulle kolla på elias spelning. och asså aa det var as tattiga lokaler, fick typ damp men visst, och scenen var gjord av lådor, haha seriöst? aja... sen kom iaf mamma och hämtade oss klockan 9, och nu sitter jag och irma på mitt rum och kollar på tv, kollade nyss på big brother. imorn blir det kolla på spelning igen! men den här gången blir det på smedjan!
Gammal bild på oss från i sommras

det har aldrig hänt och kommer aldrig att hända

Kategori: mee

slutade skolan 12.15 idag, fett chill! ringde efter skjuts och la mig på golvet när jag kom hem, som jag forftarande ligger kvar på...  Börjar undra vad jag egentligen håller på med när jag sover? vaknade imorse i sängen och hade inge kläder på mig, dom låg breve mig haha. Fett läskigt, har jag klätt av mig i sömnen eller?! haha det var iaf kul för jag fattade inte ett skit när jag insåg att jag inte hade nå på mig.....
aja ska iaf kanske på spelning ikväll med razmus i kungsör, om vi har någon skjuts som det faktiskt verkar som vi har, men vi får väl se hur det blir! 
bjuder på en oredigerad bild som jag tog nyss haha

everything will be alright

Kategori: epic

efter skolan träffade jag min bebis! drog hem till han och myste massa, sen klockan 6 kom mamma och hämt dig och så frog vi till skolan för att vi skulle ha klassmöte, kul...fast ne. sen skjutsade mamma mig till repen för att kolla när grabbarna repade, och det slutade såhär när elias skulle gå ut och möta mig haha det gick inte så bra (kolla bilderna nedanför här ↓ ) så ja, fick lite panik, sen märkte elias det där tillslut och han gick ner och hämtade upp mig. sen repade dom och blev interjuvade (haha hur fan stavar man?) sen kom eva och hämta oss, körde oss till statoil för jag blev as godissugen så var TVUNGEN att ha nått litet! sen skjutsa hon hem oss till elias, sa hejdå till han och kysste han och dä, sen tog ajg och emil sälskap en bit på vägen hem eftersom vi bor väldigt nära varandra! aja det var iaf dagen!

töjningen som jag sa jag skulle lägga ut bild på!

Kategori: livet

-

Kategori: tankar

Lägger mig i sängen och känner hur jag mest bara vill försvinna, till en plats långt långt härifrån, där ingen kan kontakta mig. Där jag inte änns kan höra vad jag tänker eftersom allt jag gör bara blir så fel och leder till massa problem, vill bara försvinna helt enkelt. Ligger och kollar på min vägg med alla bilder där varannat kort har rammlat ner under min säng, dnider ansiktet mot min svart-kladdade kudde som var vit alldeles nyss. Snälla ta mig härifrån

Att säga förlåt till dig är som att låta dig såra mig igen.

Kategori: mee

lite bilder från idag, oredigerade, orkade inte redigra dom..


.

Kategori: tankar

-

Kategori: tankar

jag skulle ge dig allt som du pekade på, men bara när du inte hör vågar jag säga så...

Kategori: livet

juste jag har ju en blogg också... haha jobbigt allting blev..... Slutade skolan tidigare idag, skulle bara göra några sidor i workbook. Jag och sofie satte oss i cafeterian (hur stavar man haha?) och amanda också, fick reda på att elias var på sture så sprang och hämtade honom så han fick göra mina eneglska sidor jag var tvungen att göra för att jag skulle få närvaro! och sofie skrev av mig sen, duktiga "vi" är!!!!! nej men tack älskling! Efter det drog jag och amanda till vårdcentralen, haha japp, sen skulle amanda till wille, förljde med henne nästan ända vägen dit för att hålla henne sälskap sen cyklade jag hem! senaree sen så träffade jag världens bästa kille! Jag gick hem till han, kollade klart på en film vi hade börjat på, sen myste vi massa. Sen skulle han följa mig en bit hem men han följde med mig hela vägen hem, gulligull ♥

Om du bara visste hur grym du är min fina ❤

Kategori: livet

jag och zabina just chilli'N

Kategori: vänner

igår @ romme

Kategori: livet

känslorna tar mig tillbaka

Kategori: hår

blete mitt löshår en gång idag och sen färgade jag det rött! det blev inte riktigt som som det var tänkt.. det blev mörkrött/rödbrunt, men det duger än så länge! ser iaf inte konstigt ut. Men ska nog slänga i en färgning i det sen igen för att få det som jag vill ha det! skulle behöva färga mitt riktiga hår också ,som vi kanske ser är det väldigt urtvättat.... men försöker att färga det så lite som möjligt!

pannkaka med smält choklad, glass, grädde, socker, och massa olika strössel! nyttigt xd

Kategori: epic

Jag har världens underbaraste pojkvän ❤

Kategori: livet

Som sagt så har jag vart i Romme idag! Eftersom jag mobilbloggar just nu så orkar jag inte skriva lika mycket som jag hade tänkt eftersom det har hänt sjukt mycket! Blev väckt klockan 06.00 och det var ju inte det roligaste, fast räckte med att jag hörde mitt namn så vaknade jag och blev as pigg... Moget. Kom fram dit efter 2 timmars bilåkning, fett drygt ju. Åkte med både min familj och Elias familj där borta, jättetrevligt! Asså jag orkar inte berätta mera nu, kanske skriver mera imorgon!
Det var världens kö till 6-stolsliften och jag och Elias lyckades hamna själva i en sån där, dom andra åkte inte fram, haha Elias sa att dom inte ville åka med oss för vi var så fula, haha ty älskling :*

allt du äger är ingenting värt, om du inte väljer vad du har kärt.

Kategori: epic

vid halv 7 fick jag och min storebror för oss att vi ville till örebro, och pappa är för snäll för att säga ifrån så vi drog dit! köpte mig en ny tunnel till örat, blev en 16mm svart tunnel med en stjärna i mitten! kanske kommer bild på det nån gång typ. Och sen en ny piercing till läppen! jag sväljer alla jävla kulor hela tiden.. fick 2 stycken kulor gratis också, hon vad jättesnäll hon i kassan! haha höll på att somna i bilen hem, trött tjej?
kanske borde lägga mig liiiiiite tidigare idag än vad vi brukar, pappa kommer och väcker oss vi ungeför 06.00 kanske eller 06.30, vi ska ÅKA klockan 07.00 till romme så vi hinner dit tills det öppnar, fett naaaaaiz!
asså eeeeuwww jag har as ont i huve och fryser, brb hämta alvedon....

Sakta jag faller som löven till marken, allt som jag lämnar blir bara minnen.

Kategori: livet

SÅ SJUKT SKÖNT VÅR VÄDER!
Drog på mig ett tjocktröja, satte på musik i hörlurarna och drog ut och sprang ett varv i spåret. SJUKT skönt, känner mig som en helt annan person nu haha. Måste ju börja nån stans, vill jag bli smal får jag fan jobba för det också inte bara lata mig och klaga att jag vill bli smal! :D

 

tänk om livet hade en raderafunktion, att man kunde radera alla fel man gjort

Kategori: hår

dagen har vart helt okej faktiskt! (igår då eftersom klockan är över 12)
halv 12 kom mamma in och väckte mig, jag klädde på mig och allt sånt man brukar göra på morgonen sen träffade jag emil ett tag, vi satt och snackade och sen drog han på träning. Då var jag ute och gick en sväng i det härliga vår vädret. Sen gick jag hem och på den långa uppfarten till vårat lilla röda hus så hörde jag sång och musik komma ut från balkongdörren. Jag hörde direkt att det var singstar skivan så jag drog upp och såg mamma och bonnie stå och sjunga singstar! Jag ville såklart också vara med så vi fick turas om. Jag var så sjukt glad då och jag vet inte varför egentligen. Det var så sjukt skönt att bara få sjunga ut! Ganska kul också när det var jag som vann nästan varje gång över båda dom två. Mamma drog iväg med mormor och handlade medans jag och bonnie var hemma och fortsatte att sjunga. När hon kom hem gick vi ner och käkade. Pappa och daniel (min storebror) kom över också, pappa pratade lite med mig om romme resan på fredagm jappjapp vi åker klockan 07.00 ca. haha ååh jag kommer sova i bilen.


Elias är i romme just nu och jag saknar han så sjukt mycket. Han åkte dit idag och ska vara där tre dagar, alltså tills på fredag. Och på fredag ska ju även jag dit och eftersom jag inte fick med någon att åka med så träffar jag han där borta och åker med han! Jag är fett sugen på att åka skidor men ingen jävel varken vill kan eller orkar åka med mig, ni är fett dumma. Önskade att jag kunde trolla fram någon som ville åka med mig i backen innan snön är borta..

känner att jag typ borde på något slut på det här inlägget snart. Ligger i min säng och lyssnar på musik och tänker, har en konversation med amanda på min mobil som jag borde vara socialare mot, iaf, HEJDÅ!

en gammal blondinbild ur arkivet!

bild från den 16/5-11, 18:57

Kategori: tankar