Y A Z Z E H - A H L G R E N

.

Kategori: tankar

belive me

Kategori: kärlek

Har träffat elias idag och bara chillat omkring i det fina vädret! Vi har också träffat jonna och zeb! har inte träffat zeb på ett helt år?!? kändes som det var dags! inte för att vi gjorde så mycket men ändå. Det var ju trevligt att träffa dom iaf! Sen gick dom och då hänge jag med elias hem när han skulle sätta på sig finkläderna och dra och spela med bandet. HAHA ååh han är fett söt med kostym och slips :'')
ungefär så här fula är vi haha :*

I'm overboard, And I need your love, Pull me up.

Kategori: mee

tjenixen! sitter i min säng hemma hos pappa och väntar på att min jättesnabba pojkvän *host* ska bli klar iår så jag kan träffa han! Sen ikväll kommer irma hit och slaggar här. Sen har pappa lovat mig subway också, nomnomnom! nej nu måste jag gå och röra mig min mensverk dödar mig, haha hatar att vara tjej ibland.
bild från igååååår

länkbyte! klicka bara på texten! :)

Kategori: livet

alltså snälla? vad är det för fel på dagens människor...

Kategori: livet

svar: är inte JAG på riktigt? HAHA alltså ursäkta? vad fan är jag då, en robot kanske? Och hur söker jag uppmärkasmhet på bloggen, jag får inte mer uppmärksamhet på bloggen är vad andra bloggare får. Lägga upp nakenbilder och sånt DEEEEEEET är uppmärksamhet right?
Jag färgar mitt hår på riktigt idiot, och mitt hår sitter kvar på mitt huve om du inte ser det, visst det är slitet men jag har fortfarande hår?, mitt hår har klarat över 80 färgningar/blekninger så du ska bara hålla käften. Jag kan inte "fake" färga mitt hår för dom som ser mig irl?
haha äre någon som är tönt här är det väl tönt som inte änns tror jag är på riktigt, och inte änns tror jag färgar mitt hår på riktigt? snälla väx upp.

Regn...

Kategori: foto

 

 

so set the world on fire, we can go higher

Kategori: vänner

Mådde inge bra imorse så stannade hemma, sedan mådde jag bättre och irma kom hem till mig! mamma blekte mitt hår, och jag fick för mig att färga rosa dip dye på mitt löshår. Eftersom jag har MASSA färgburkar så tog jag bara en färg jag hade hemma och svepte i lite och vipps blev det et GRYMT snygg rosa! Sen käkade vi kykling och ris, fyfan vad gott!!!!! Sen gick vi över till mormor och morfar och bastade, känner mig fräsch nu också! borde basta oftare, så jäkla naiz. Men nu sitter jag iaf här på mitt rum och chillar. Ska käppa på Big Brother på TV:n och bara chilla... ska gå och se om jag hittar någon frukt i kylskåpet också!
ungefär såhär glad är irma på mig nu HHAHAHAH asså jag dör.

Nyblekt hår och nyfärgad dip dye på mitt löshår!

Kategori: hår

Tycks?

 

släck inte ljusen, lämna lamporna på

Kategori: mee

hej typ. sitter i min säng och äter en macka mormor hade köpt åt mig, gött, bra mat. Är hemma från skolan idag, mår inge vidare... Somnade tydligen hemma hos elias igår vid 8, och vakna vid 9 då elias följde med mig hem. Kändes som jag gick i sömen, var så jävla trött. Och började grina för en hare skrämde mig, åååh. direkt när jag kom hem så gick jag och la mig. Våran 11 månaders dag var mysig iaf. Nej nu ska jag typ sova vidare hejdå.
ge mig sommar igen.

vila i frid♥

Kategori: vänner

ELINA DAHLQWIST... Idag är det ett år sedan du inte orkade mer, då du tog ditt sista andetag. (inlägget jag skrev precis den dagen kan ni läsa HÄR) För ett år sedan var då alla fick redan på att du inte längre fanns. Efter att ha gått i samma klass som dig sen lekis och sätt dig nästan varje dag så känns det annorlunda att det inte är desamma. Känns inte som du är borta, känns bara som du har flyttat härifrån, eller bara är på någon resa och sedan kommer tillbaks, men så är det tyvärr inte. Samma datum fast en månad efter så är det alltid min och elias månadsdag och jag är glad, sen blir det jobbare när man tänker att det är det datumet du gick bort.
Hoppas att du har det bra där uppe. Vi alla på skolan ska ha en tyst minut för dig idag klockan 13.00.
VILA I FRID! ♥

11 månader med den bästa pojkvännen som finns!! ♥

Kategori: kärlek

11 månader, tiden har gått så snabbt men ändå så sakta. Om bara EN månad är det ett år mellan oss. Du är så sjukt bra grabben! Älskar dig så grymt mycket Elias Wäfors ♥

Nothing last forever

Kategori: hår

Har blekt håret idag, IGEN. blev faktisk av med nästan allt det orange i håret. Ska slänga i en blekning till imorn innan spelningen sen får mitt hår chilla ett tag! Kör på silvershampoot! Även fast dom 4 (5 imorgon) blekningarna bara den HÄR månaden så känns fortfarande inte mitt hår så slitet. Extremt konstigt, men det är faktiskt sant!

Nyss (eller för typ en timme sen) så kom jag upp från ett varmt och skönt bubbelbad hos min mormor och morfar. Började nämligen bada hemma och skulle skölja ur min hårfärg men självklart ska varmvattnet ta slut så fick kliva upp ut badet och springa hem till mormor och morfar som är våran granne! Sköljde ur hårfärgen och tvättade håret. Sen sprang jag hem med min handduk på huvet, foppatofflor, bara en t-shirt och var helt näck under, undrar vad mina grannar tänker om mig egentligen hahah.... Ååååh ❤

Right now ❤

Kategori: hår

Japp nu var det dax igen!

Kategori: hår

Now you're just somebody that I used to know

Kategori: livet

förlåtförlåt för att jag inte bloggar speciellt mycket... men igår var en av dom hemskaste och värsta dagarna iår, mådde åt helvete och allting bara fuckade sönder, total kaos med allt.

Idag på morgonen drog jag, pappa, eva, daniel och jonathan till örebro och kollade på bio. Kommer inte ihåg vad den heter man handlade om en hemlig ö dom inte trodde fanns. What ever, sen drog vi till marieberg och kollade omkring, blev tjurig och ville hem (ovanligt) så vi drog hem. Bad pappa skjutsa hem mig till mamma igen. Käkade nudlar, och satt och väntade och väntade på att min älskling skulle komma hem från åland. Runt klockan 6 drog jag till honom, längesen jag hade känslan att sakna honom så grymt mycket så att bli helt galen. Vi myste, duscha, och han gav mig massage, har verkligen världens bästa pojkvän. Förövrigt är det 11 månader på onsdag ♥

Juste, nu är jag 1100 kr fattigare också....Beställde hem ett blondt löshår eftersom jag inte har någon blondt och tänker inte bleka sönder nått av dom, kommer ta typ 10 blekningar.... Men det kommer inom 3 dagar i hope! måste bara få mitt hår så det ser okej ut också. Kan ju inte ha ett löshår som är helt annan färg än mitt vanliga hår..

SVAR PÅ KOMMENTAR TILL MANNE:
Ofta, har du? :D

-

Kategori: kärlek

Brandsta gig! Gå med mig någon?

Kategori: Gig

Happ ska tydligen på gig på brandsta på tisdag enligt Razmus! Haha Japp, måste bara få någon att gå med, VILL NÅN SNÄLL SAK GÅ MED MIG?? (och ja, jag gillar att printa från min iPhone...)

tatueriiiiiiiiiiiiiiiing

Kategori: livet

JUSTE! Har glömt att berätta för er att jag har övertalat mamma att jag får tatuera mig OM jag kommer in på gymnasie. Kommer att få reda på det nån gång mellan juli/augusti. Väldigt tråkigt att jag ska behöva gå nästan hela sommarlovet och vara orolig om jag kommer in eller inte... Och vill ju ha min tatuering på sommaren så den syns! men neeee.. jävla gymnasieskit. Vad jag ska tatuera (om jag nu kommer in) får ni se då! :D

Det blåser genom staden inatt, Hör du sanningen, den lät som ett skratt..

Kategori: livet

Drog med pappa till dollar och införskaffade mig lite nya burkar som jag inte hade. Och sen ska jag lyxa till det med lite hårinpackning och ansiktsmask till ikväll! Sen har jag också bestämt att det blir taco att äta ikväll! Och film med mamma och bonnie eftersom min älskling är på/i Åland. Han åkte igår på morgonen och kommer hem på söndag. Saknar dig Elias ❤

 

Rädda mig

Kategori: livet

Kan nån rädda mitt liv och träffa mig i helgen eller??????

tjalalalalalal rubriker är jobbigt

Kategori: livet

tjenare, chillar här på mitt golv i väntan på att mormor eller morfar ska komma och hämta mig och skjutsa mig till skolan. Naaaiz. Har sovmorgon idag till 09.40, de chill eftersom vi ALDRIG har sovmorgon. Ändå så är jag helt ofixad, haha pallar inte :(

Kom igen nu jävla hår...

Kategori: hår

Nu jävlar hoppas jag att det som är orange i mitt hår försvinner, lackar på att det VÄGRAR gå ut... Har tvättat det hur många gånger som helst och det här är min 3:dje blekning, mitt hår hatar mig.

SPEXFOTO - 2012

Kategori: skolan

Här får ni lite mobilbilderfrån idag, kommer kanske slänga in lite mer då och då!

spexfoto

Kategori: skolan

Det är spexfoto idag och jag är den ända som har fixat mig på morgonen i klassen, alla ska göra det sen haha.. känner hur mobbad jag ser ut och får väääldigt konstiga blickar, antar att dom inte vet att det är spex, hhhhm. Ni som ser mig får tänka på att det är spex, haah brb gömma mig tills nån annan fixar sig. alla ska fixa sig på jumpan...

hej jag suger på att blogga hejdå

Kategori: livet

sover över hos sassa inatt. Imorn är det spexfoto i skolan! känner på mig att alla kommer vara väldigt fula...HHAHA men ska fortsätta att kolla på big brother och tjocka oss med cola och chips!

Tjockisbilder från igår!

Kategori: vänner

Chillade ute igår i den sköna solen! Var med Elias och Irma, ett tag själv med bara Elias, ett tag med bara Irma, och sen båda haha. Orkar inte skriva mer, har Inge att säga. Eller jo det har jag, men orkar inte ;)

 

klippt sidecut på irma!

Kategori: hår

prL0FY on Make A Gif, Animated Gifs
resultat:
fan vad grym jag är haha! och japp, jag klippte med en köks sax!

älskar dig så sjukt jävla mycket, 25/5 - 2011♥

Kategori: kärlek

fredagen den 13:de ♥

Kategori: livet

Japp, som ni kanske har märkt har jag vart ganska dålig på att uppdaterat mig... har inte haft ork eller lust. Och har haft VÄLDIGT mycket i skolan för MIG. håller på att jobba upp mina IG, och håller faktiskt på att höja mig i andra ämnen! har gjort 3 prov bara den här veckan, och flera uppsatser, bara typ 5 prov jag ligger efter med... och typ massa skit i engelska. Fick förövrigt Godkänt på nationella i biologi, känns skitskönt att känna att jag klarade det, eftersom det faktiskt fanns dom i klassen som inte klarade det...

Men förövrigt så har jag träffat min älskling idag som jag nästan inte gjort på en vecka, kaos. Och idag är det fredagen den 13:de!! För typ alla är det en otursdag men det är det inte för mig. Får mig att tänka tillbaks på fredagen den 13:de 2011, den kvällen ♥ höll nämligen på med elias (vi var inte tillsammans då), och ja, kommer aldrig glömma fredagen den 13:de 2011, ett minne i vårat förhållande ♥

 

Nu så sitter jag i soffan hemma hos pappa med Irma! Kollar på Let´s dance och snart ska vi kolla på "new girl" , sätt den på reklamerna på TV och tyckt att det verkar vara awesome och rolig, får väl hoppas att jag inte blir besviken! ;)

 

Välj inte den finaste killen, välj killen som gör din värld finast.

Kategori: livet

Igår så var jag hemma från skolan, mådde Inge vidare och kände att det skulle vara bra med en dag och vila. Efter massa plugg lyxade jag till det lite med ett varmt bad, subway och en monster ❤

älskade mamma, pappa, lillasyster, storesyster, storebror ♥

Kategori: kärlek

(extremt gammal bild på min storebror)

Följ mig på instagram!

Kategori: livet

i wanna wake up with you

Kategori: livet

Ända sen jag åkte från skolan imorse så har jag haft på mig min lila luvtröja och luvan sitter fortfarande kvar på huvudet för att skymma allting. Hela dagen har jag försökt tänka bort hur hemsk jag har känt mig, måste sluta jämföra mig så mycket med andra, känner mig som en säck potatis eller någe.. Dagen har känns annorlunda, vet därimot inte varför, men någonting är inte som det brukar om det är bra eller dåligt. hhhhmmm....Efter skolan så följde jag med sassa hem för att plugga, har börjat skriva på "boken om mig/tonårsliv" och pluggat på världsekonomi. Har förövrigt haft prov idag, och F*TT margit fick för sig att ta min iphone under provet, hatar henne mest av allt, trodde hon att jag inte skulle kunna utan den eller, idiot, det gick faktiskt bra.
(2 timmar efter)
när jag kom hem så la jag mig i ett bad, känner mig totalt tom, tom på ord, tankar, lust, och allt dedär. Nu sitter jag och smsar med världens underbaraste pojkvän och kollar på BigBrother. Ska försöka ta och lägga mig tidigare idag än vanligt...

Never let me go

Kategori: livet

Japp såhär ser mitt hår ut nu (fast lite ljusare eftersom jag tvättade det nyss), ska inte färga eller bleka det mera så får stå ut med det tills det ser bättre ut, tänker dra på mig luvan imorn till skolan, yep.

Charity and Madness

Kategori: musik

Elias med sitt andra band! (Charity and madness). Jag tycker att bilden är skitsnygg och speciellt med värsta snyggingen i mitten som faktiskt är den första man kollar på när man ser bilden. Eftersom han är sångaren i bandet så har han tvärs imot med färgerna på kläderna. Hihih sen ser man armbandet jag gav honom i november förra året när han fyllde år!

Blekning....

Kategori: livet

Om man kunde ta vara på det lilla man har och leva för stunden

Kategori: livet

Instagram bilder från dagen.

 

So what am I doing here on the floor crying?

Kategori: kärlek

Idag åkte ella hem...hon var här från i torsdags till idag, och dagarna har vart bäst, älskar dig! Har levt på nudlar idag, träffat min älskade och tvättat mitt hår 16 gånger med shampoo och 4 gånger med balsam, japp. Det är extremt fult urtvättat. Om vi inte visste det så ska jag tvätta ur den röda färgen, försöka att låta bli att färga mitt hår och låta det vila, ska alltså bli blond (som är min natuliga hårfärg). Undrar verkligen hur detta kommer att gå, färga håret är typ min största hobby HAHAHA. ååååh kommer dööö... :(
skulle lägga ut några instagram bilder på bloggen men det går ju inte att spara bilderna??? Förövrigt är jag nybörjare på det, har haft appen sen jag fick min iphone men har inte orkat skaffat ett konto. Men gjorde det igår, så känner mig lite ensam SÅ FÖLJ MIG PÅ INSTAGRAM, YYAZZEH, TACK OCH HEJ.
Här får ni en extremt random bild haha, elias typ : vafan håller hon på med?

I can stand my own ground, I don't need your help now

Kategori: vänner

några bilder från dagen, orkar inte skriva så mycket, men har träffat ella och elias iaf! världens snyggaste får stå för första bilden!

jag älskar dig mest utav allt i heeeeeeela världen!!!! ♥

Kategori: kärlek

Tack mormor!

Kategori: livet

.

.

Kategori: livet

....help is on the way.....

Kategori: livet

Tjenis penis, sitter i min säng, pappa kom nyss föbi med ett påskägg åt mig innan han åkte till Stockholm, och snart kommer mamma hem från jobbet då jag skulle sminka henne innan hon åker på kryssning. Båda bah åker ifrån mig, ensam hemma och ingen att träffa...hhhhm. fast senare på kvällen runt 8-9 så kommer ella hit och sover tills på lördag!!! ååh, om någon vill rädda mig idag och träffa mig fram tills då så SNÄLLA hör av er, bra tack hej.
'Dålig cam bild...

It kills me not to know this but I've all but just forgotten

Kategori: mee

Vaknade av att sally smsade att hon inte kunde komma för att hon inte hade någon skjuts, låg och latade mig i sängen ett tag tills det blev jobbigt att bara ligga där som en fån. Bröt ihop framför spegeln och fick världens ångest och var tvungen att ut och springa bort ångesten. La mig på golvet när jag kom hem och fick sms av amanda där hon frågade om vi kunde träffas. då var klockan 3 och hon skulle ta 4:a bussen in till arboga så jag passade på att åka hem till elias och spela nazi zombies, älskarT ♥ Mötte amanda på Tågstationen då vi har chillat omkring lite överallt hela dagen, Käkat klubbor, cyklat omkring, och snackat om allt mellan himmel och jord. Senare träffade vi wille, kevin och matte. Drog sen därifrån när amanda skulle hem, ringde elias och han sa att jag skulle komma till brandsta eftersom dom var i deras replokal. Mådde konstigare och dåligare än vad jag gjort på länge, som sagt så kunde p-staven göra så man fick humörsvängningar, och eftersom jag redan har det så blev det dubbelt så värre, tappade talförmågan och var arg, sur och ledsen på allt och alla helt utan anledning, förlåt... När jag sen på kvällen var helt själv med elias ett tag innan jag skulle gå så blev allt bra igen, var hur glad som hellst när jag kom hem. Var iskall och la mig i ett varmt och skönt bad, drack rockstar och lyssnade på fin musik, smsade och höll på med facebook. Just nu vet jag faktiskt inte hur jag mår, jag lever iaf! Kanske borde avrunda här eftersom många när det är för mycket text så orkar dom inte läsa, haha ååh.
Random bild haha, ser ut som typ 3 år

.

Kategori: livet

Efter att ha brytit ihop framför spegeln så drar jag mig ut och springer spåret i ren ångest i vårsolen!

I hela mitt liv har jag försökt att tänka själv, men jag kommer inte längre utan din hjälp

Kategori: mee

Började dagen med att ta ett bad och tvätta håret så jag skulle känna mig ren och fräsch! har vart med julia fram tills 6-7 då jag mötte min älskling och var med han resten av kvällen! Imorgon kommer sally hit så vi får väl se vad vi ska göra för någe skoj. förövrigt fastnade jag nyss i min ögonbrynspiercing, snacka om att det gjorde ont, nu blöder den också FAAAN lackar ju. Nej nu ska jag lyssna på lite fin musik och bara chilla! 
Slänger in en bild på mig som togs innan Rasmus (min storesysters barn) dop i helgen!

ahbbrev - the edge

Kategori: musik

Gilla och lyssna på grabbarnas 3:dje inspelade låt! ännu en bra låt, duktiga ni är! ju mer man lyssnar ju bättre blir den.  laddar ner låten och sätter på den på min iphone på repeat tills jag somnar. Älskar elias solo sång, min älskling, blir så glad av hans röst ♥

Hur långt man än har kommit är det alltid längre kvar

Kategori: livet

Äntligen är den där jäkla p-staven isatt i armen!! Måste bara säga att för MIG gjorde det ondare än att pierca sig. Bedövnings plåstret satt inte på det stället där staven skulle sitta, så körde utan bedövning, Elias fick hålla mig i handen och hade sån panik så jag börja böja, helt seriöst, jag hatar stick i fingret och nu skulle dom köra in en stor och tjock nål och sätta i en stav i armen, usch det var hemskt. Efter den fick jag belöning så mamma bjöd mig och Elias på subway! Drog hem till han och käkade det, den har vi spelat Cod hela kvällen i flera timmar. Du är guld värd älskling ❤

 

 

orkar inte blogga.

Kategori: livet

orkar inte blogga. orkar inte blogga. orkar inte blogga. orkar inte blogga. orkar inte blogga. orkar inte blogga.