Y A Z Z E H - A H L G R E N

SMS-inlägg

Kategori: livet

img_4369 (MMS)

Brb örebro

Kategori: livet

Påväg till Örebro nudå!

hold on

Kategori: musik

om det bara vore så lätt.

Kategori: skolan

sitter här i skolan, känner att jag inte mår nå vidare, jag fryser, även fast jag har mössa på mig, eller jag typ kallsvettas, har ont i huve, och magen, även fast jag har käkat smärtstillande imorse så gör det ändå ont...
jag vill bara ha min älskling här hos mig nu, jag behöver han. jag har svenskengelska just nu, och jag sitter och känner att jag är sur på typ allt som rör sig, jag tror jag måste slappna av lite, mmmmmmmmmmh, men nu ska jag lyssna på musik, HEJDÅ.

Jag gråter bara i regnet

Kategori: livet

Happ, ligger här i min säng och lyssnar på underbar musik, har vart hemma från skolan idag, kom inte upp ut sängen imorse pga min jävla mensverk, har typ knarkat smärtstillande hela dagen idag eftersom jag har så ont så typ Inge tog hjälper när jag tar det, inte för att det hjälpte så mycket men aa, imorn blir det förmodligen att tvinga mig själv till skolan vare sig jag vill eller inte, om det inte blir värre då.... Hmh hoppas det blir bättre, aja, ska försöka sova nu, jag har sömnproblem så tar ett tag att somna, godnatt!

jag fick tråkigt, och kände för att måla......

Kategori: livet

In a perfect world this Would Never Happen..

Kategori: livet

ibland känner jag bara att det går för långt

jag vill tillbaks, tillbaks dit igen, i min dröm, där mitt liv var perfekt, ingenting som var fel, jag va lycklig från första till sisda dagen, utan några som hellst problem, varför kan det inte bara vara så nu?
jag vill må bra, eller bättre iaf, jag mår vell okej, IBLAND, men jag mår dåligt större del av min tid mer än vad jag mår bra, jag vill inte.

ni vet vell hur det känns att hoppas på nånting som är hopplöst? så känns det för mig.
även fast jag är verkligen lycklig ibland, så blir det kaos i mitt huve mitt upp i allt, från högts upp på toppen, till ett pladdask mitt på backen.

det känns som allt jag håller på att läka, rivs upp hela tiden, utav allt jag får höra, jag klarar inte av att höra hur mycke som hellst, jag vet inte vad som händer ibland, men jag vill inte tillbaks dit igen, jag trodde allt höll på att bli bra, sen gör mitt liv en ursväng och kommer tillbaks med samma gamla panik känslor.

det är tur jag har dig, annars skulle inte jag orka, att få ha dig att älska, och att få bli älskad av dig, får mig att tänka tillbaks och lida ut, det är trottsallt bara ett år kvar, sen får jag hoppas att allt blir bra, om inte, så vette fan vad jag ska ta mig till, eftersom allt jag vill är att komma härifrån, fast ändå inte.

det känns som ingenting funkar på mig längre, inte änns mina tabletter,som är till för att jag ska må bra, jag har sömnproblem som gör mig ännu mer deprimerad, och ALLVARLIGA humörsvängningar.

fuck life.

ella bästa vän ♥

Kategori: livet

'

svar på kommentar....

Kategori: livet

svar: haha jag vet inte, jag prövade bara ;) nopp det är inte på sms, det är facebook chatten i iphonen :)

hahahahahahahahahahahhaha

Kategori: livet

img_6310 (MMS)

hahahahahahahahahahahhaha

film myyyyyys i stugaaaaaaaan med ellisen <3

Kategori: livet

nu blire film mys i stugan med ella och dom här trevliga vampyrerna, hehe visst ser dom goda ut?!

Hahahaaha "fuck u jag spelar" ;*

Kategori: livet

img_5546 (MMS)

Hahahaaha "fuck u jag spelar" ;*

Ligger och myser med mina små älsklingar<3

Kategori: livet

Sheeeeeenare bloggen! Ligger här i Elias säng med han och Ella och dricker monster och lyssnar på musik! Myyyyyyysigt, mina små älsklingar<3

brb uuuuuuuut!!

Kategori: livet

this is not football, why the fuck tryna tackle me?

Kategori: mee

SHEEEENARE!
idag har vi haft mentorsdag i skolan, så det har inte vart några jobbiga lektioner iaf! dagen avslutades på meken, det har vart ASSSSS varm dag, och imorse drog jag på mig ett par tights, ett par mjukisbyxor, ett linne, och en tjocktröja..... lixom jag trodde det skulle bli kallt idag?! men det vart det fan inte..... jag DOOOOOG seriöst, men typ i slutet dååååååå tog jag av mig mina mjukisbyxor och drog upp mina tights till knäna, det va iaf lite bättre!
efter skolan drog jag och mötte elias sen drog jag hem till mig och duscha, sen klädde jag på mig och då hjälpte elias mig att ladda över mera musik till min iphone! efter det drog vi hem till han, vi hann inte vara där så länge förens ella ringde och sa att hon va påväg, HON SKA VARA HOS MIG TILLS PÅ SÖNDAG! mitt lilla örebro barn ♥
nu sitter jag här med ella och ska snart sticka uuuuuut!
HEJDÅ ;*

You set My Heart on fire

Kategori: livet

Det bästa jag vet, är att ligga på ditt bröst, känna din puls, höra dina hjärtslag, bara att få ha dig nära mig får mitt hjärta att slå ett extra slag, ett extra slag för bara dig, det finaste jag vet, vid min sida<3

treeeeeeee månader idag !!!

Kategori: kärlek

tänkte bara berätta att idag så har jag och elias vart tsm i 3 månader!

elias, jag älskar dig mest utav allt, det är du som lyser upp mina mörka dagar! ♥

någon som vill mysa med spindlis?

Kategori: livet

någon som vill mysa med den här gosiga saken som kröp på mitt lår idag?!? skulle inte tro det va? jag hamna lite i chock när jag såg den krypa på mitt ben, jag flööööööööög upp från golvet och SKREEEEEK, sen kom mamma med damsugaren och sög upp den..... asså jag är inte djurplågare, men ingen av oss vågade ta i den och vi VÄGRADE låta den vara kvar i huset, den är mellan 8-10 cm, största spindeln jag har sätt som finns i sverige!

Du kan kalla mig vad du vill men tro mig, jag vet redan vem jag är.

Kategori: mee

haha kolla vilken söt!

Kategori: livet

shaa ofixad och helt osminkad ;pPpPppp

hhhhm...

Kategori: livet

GIRL: A, B, C
BOY: huh?
GIRL: Always Be Careful
BOY: ahh and then?
GIRL: D, E, F, G .........
GIRL: Don't Ever Forget That
BOY: ForGet That
GIRL: I'm H, I
GIRL: Happilly Inlove
BOY: so
GIRL: J, K, L, M, Just Keep Loving Me
BOY: and how about N, O, P, Q, R, S, T, U, V, W, X, Y, Z ?
GIRL: (thinks)
GIRL: No Other Person Quite, Reasonable, Shall Treat U Very Well Xcept me You'll Zee
GIRL: A, B, C
BOY: huh?
GIRL: Always Be Careful
BOY: ahh and then?
GIRL: D, E, F, G .........
GIRL: Don't Ever Forget That
BOY: ForGet That
GIRL: I'm H, I
GIRL: Happilly Inlove
BOY: so
GIRL: J, K, L, M, Just Keep Loving Me
BOY: and how about N, O, P, Q, R, S, T, U, V, W, X, Y, Z ?
GIRL: (thinks)
GIRL: No Other Person Quite, Reasonable, Shall Treat U Very Well Xcept me You'll Zee

hur man lägger in en bild på sin header!

Kategori: livet

jo jag kan försöka och se om du fattar! :)
1. först ska du välja en bild som du ska använda, efter det går du in på din blogg, efter det så ska du leta efter den här rutan på din skärm, sen trycker du på BILD,
2. sen ska du lägga upp bilden här genom att trycka på VÄLJ FIL,
3. sen väljer du vilken storlek du vill ha på bilden, jag vääljer oftast 1000! men det bestämmer man själv
4. sen trycker du på LADDA UPP BILD, då kommer bilden komma upp på vänster sida sådär,
5. sen ska du trycka på den lilla bilden som kommer upp, då kommer det öppnas ett nytt fönster såhär:
6. sen ska du kopiera länken högst upp i DITT fönster
7. sen trycker man på tillbaka så du kommer till bloggen igen,
8. gå in på DESIGN, sen går du in på din stilmall,
9. leta efter där det står #HEADER, ta sedan bort den länken som står inom parentesen och klistra in det du förut kopierade, storlekar osv osv så ändrar men var efter hur stor bilden är, och det gör man genom att ändra på nummerna vid WIDTH och HEIGHT!
10. tryck sedan på förhandsgranska och kolla om det ser bra ut, och om det gör det så trycker man på spara stilmall!
och sådärja, bilden på headerna är uppe, hoppas ni förstod min förklaring! ;)

....

Kategori: skolan

sitter här på golvet i skolan och väntar på att vi ska en timmes SO, inte ett dugg taggad.......

leendet som inte går att dölja ♥

Kategori: kärlek

har inte så mycket att skriva om dagen, har vart med elias HEEEELA dagen, sååå mysigt som vanligt ♥
bjuder på en busig liten bild, hihihihi

Gårdagen <3

Kategori: livet

Tänkte berätta lite om gårdagen, som jag skrev i mitt förra inlägg så kom Elias till skolan och va med på mina 2 sista lektioner, efter det gick vi hem till min pappa och bestämde tid och vem som Skulle skjutsa och hämta till köpings beachrock, vi hitta skjuts både dit och hem, och fyfan vad det regnade, hela tiden, men när vi kom dit så väntade vi få "frida" som skulle vara med oss där borta, och sen gick vi omkring lite och var sociala med lite folk som kom framspringandes och kramade oss! Det va naiz, sen så va Jag Elias och "Frida" mest med Maja och Amanda! Vi satte oss där inne och kollade på när Elias skulle käka en kebeb med bröd för att han var hungrig (inget ovanligt), och sen blev det massa skatt där inne för att Elias är som Han är, ahhahaah kul var det iaf! Och sen lekte Elias doktor för stunden, för att Amanda hade fastnat med en sån där sak som man öppnar cola burken med, en sår där Silvrig sak som sitter på burken, men iaf, hon hade tagit bort den och sen hade hon råkat bita på den så den hade råkat fastna mellan hennes tänder och lite i tandköttet så då fick Elias leka doktor lite där haha! Sen drog vi ut och lyssnade på banden som spelade där ute i regnet, och jag duschade i regnet! Det var skööööööönt, tills jag typ frös ihjäl..... Vi åkte hem innan det var slut efter som det var så jävla kallt... "Frida" åkte hem till sig och Elias ringde hans pappa så han kom och hämta oss och skjutsade hem oss till min pappa. När vi kom hem till mig vred jag ur mina kläder allt vatten.... Sen gick jag och Elias och bada och duschade i varmt skööööönt vatten, kände mig som en isbit innan! Sen gick vi upp på mitt rum och myste lite innan han skulle hem, det va iaf as naiz dag! Puuuuuuss! ;*

chillar i skolan....

Kategori: skolan

sheeeenare!
sitter här i skolan på golvet och chillar, vi har typ håltimme eller nånting, chill. idag så slutar jag 5 i 2, då kommer elias och möter mig i skolan, sen går vi hem till min pappa och planerar om vi har nån skjuts till köping ikväll, blir antaglingen beachrock ikväll! massa band som spelar, och skumdisco osv osv...!
det blir nog trevligt! om vi inte ska dit så blir det ändå mys med min älskling, det är bra vilket som, så!

i wanna wake up with you ♥

Kategori: kärlek

<3

Kategori: kärlek

hahah gulligt ;*

Kategori: skolan

sitter här i skolan nudå! vi har EPT, har nyss haft sovmorgon till 20 i 10, trevligt!
vaknade av att elias ringde och väckte mig, det tog ett tag innan jag kom upp ur sängen, men det gick till slut! haha, nu sitter vi här och chillar vid datorerna alla, vi har ingentng att jobba  med efter bara andra dagen, så då fick vi göra vad vi ville vid datorn, och efter den här lektionen är det bild, jag ÄLSKAR att rita, så bild är typ mitt favvo ämne i skolan, FETT NAAAAAAAIZ, ni får hare så gött! herrå! ;)

bildsammanfattning av sommaren 2011 + lite innan, 206 bilder som förklarar lite hur jag har haft det, orka inte lägga in mera....

Kategori: livet

haha nej, jag tar mig INTE mellan bena, jag drar ner mitt linne ;)

nu börjar det igen,

Kategori: livet

nu är skolan igång igen, och jag går i 9:an, asså shit, fan vad det går snabbt, hänger lixom inte med, jag vill bara vara liten igen. jag kommer få paniköver mina betyg, alla nationella prov, lixom *andas*, *andas*, *andas*......

fan vad normalt min katt sover, haha naaaaaw han sover alltid sepe <3

Kategori: livet

jag gav elias mitt hjärta ♥ (haha)

Kategori: kärlek

haha svar på kommentarer

Kategori: livet

tova: haha, det är typ borta men har haft det över en vecka så det är gammalt xd <3
whalli: haha aa, fast det är gammalt och håller på att gå bort xd

blekte håret och min lila/rosa slinga färgade av sig....

Kategori: hår

blekte mitt hår nyss, och när jag sköljde ur mitt hår så färgade min lila/rosa slinga av sig lite så det blev lite ljusrosa i luggen och i min sidecut.
men nu är det ljust igen och har ingen utväxt! TOPPEN!
och är HEEEELT ofixad,inge smink eller nå, har bara fönat håret!

svar på frågestunden,

Kategori: Frågestund

Vad tycker du om mig? (amanda) <3

- jag tycker att du är en jättefin och snäll tjej! alltid lika roligt att vara med dig ;) <3


Ska vi träffas snart eller?

- haha ja, eller asså, vi är ju nu så... XD


Favoritfilm?

-oj, jag tycker att många filmer är bra! jag har ingen direkt ”favoritfilm” men jag älskar rysare!

 

vad tycker du om mig? (moa) <3

-jag tycker att du är en snäll och fin flicka! :) <3


hur långt har du & elias gått?

-långt.

Vad använder du för skor?

(BILDER FRÅN GOOGLE)





vad är de godaste godiset? ;)

 

 

 

-har ingen favorit, men älskar lakrits!


vad gör du när du inte är med elias?

-jadu, jag är ju med han nästan VARJE dag så.... typ annars är jag vell med någon annan eller ligger på mitt golv!


favoritfilm?

- som jag svarade där uppe.

 

va tkr du om mig ? :-) (josefin ahlgren)

- jag tycker att du är en snäll och väldigt fin kusin! och saknad äru :(

 

hur tycker du att en kille ska vara? vilka egenskaper?

-han ska vara snäll, trevlig, bry sig mycket! INTE avundsjuk, inte bara tänka på utseende utan insidan också!


vad är du mest nöjd över dig själv med och tvärtom? (då menar jag som personlighet)

-det jag är mest missnöjd över är att jag är känslig och grinar typ JÄMT och för ingenting.... och att jag har INGET självförtroende.

-det jag är nöjd med är att öööööhm..... är att jag har typ världens energi ibland och är VÄLDIGT sprallig och busig!


vem av alla du känner står dig närmast? familj/vän/pojkvän?

-min pojkvän, det är typ han jag träffar mest, träffar han typ mer än min familj.


favorit kläd-affär?

-har ingen favorit!


vad är du mest nöjd med ditt utseende och tvärtom?

-jag är mest missnöjd med att jag är kort...

-det jag är mest nöjd över är...... öööööhm.... ingenting?...men typ, mina ögon? eller asså jag vet inte :( jag och mitt sjävförtroende....


Vilket är ditt favoritklädesplagg?



vad tycker du om mig? ;-) (ida)

- ida, du är en jättetrevlig tjej! och fin äru också!

 

hur många läsare har du?

-mellan 100-200 per dag.


hur lång är du?

-153-155 typ?


hur ser en vanlig dag för dig ut?

-vakna, klä på mig, träffa elias, åka hem, prata tele med han, och sen somna, typ.


favorit låt?

- typ alla three days grace låtar, älskar dom (L)

 

Hur har din sommar varit?

-den har vell vart typ helt okej, den kunde ha fått vara längre och bättre, och med mera vänner, då skulle det vart bättre, lixom det har gått för snabbt....


Har du och elias haft samlag?

-ja


Vilket förhållande har varit ditt bästa av dom alla?

-oj, jag gillar verkligen inte den här frågan, eftersom alla har vart bra på olika sätt lixom, men eftersom mitt och elias förhållande har inte vart så länge, bara 3 månader snart, men om man skulle ta dom 3 första månader på alla mina förhållanden så skulle det vara elias.


Varför började du blogga?

- haha jag vet faktiskt inte, ville pröva på!

 

Vad tycker du mest om här i livet?

-att vara älskad och omtyckt och lycklig.


Och vad är det som gör dig riktigt ledsen?

- typ allt.....

 

vad tycker du om mig? :) (anna anttila) <3

-anna, du är fiiiiin, verkar vara snäll och rolig att vara med, tycker vi borde ses! :) <3


hur många seriösa förhållanden har du haft och med vilka? :)

-mina förhållanden blir bara seriösare och seriösare, dom 3 senaste är med william, felix, och elias. dom andra är vell inte oseriösa men, dom 3 är dom seriösaste.


Vad väljer du först, pojkvännen eller vännerna?

-det bror helt på, det är olika, kan ju inte välja bort nån eller några sådär, bror på hur viktigt det är, är mest med min kille så.


kan du lägga upp en bild på dig utan löshår ? :D

Besöksrekord?

-på en dag,  802 unika besökare, och 1033 sidvisningar.


Hur många gånger har du tonat/färgat håret?

-mellan 70-80


Vad tycker du om mig?:) (sofie larsson)

- du är en snäll rolig och fin tjej! :)

 

vad tycker du om mig? :) (börjar bli en standard-fråga) <3 (tilde)

- hatar frågan, men aa.... du är jättesöt och snäll! <3

 

vad tycker du om mig? (amanda östling)

-svarar typ samma på alla haha, men snäll och fiiin!


hur långt har du och elias gått?

-långt.


skostorlek?

-hehe, 33-34 på foppa, och 35 på andra....


längd?

-öööhm 153-155?


ögonfärg?

-blåååå


vilken hårfärg vill du ha mest?

-typ denhär! :



betyder jag mycket för dig/är vi bra vänner tycker du? :) <3

- jadå <3

 

vad tycker du om mig? (a) (tova)<3

-asså ååååh vad jag hatar den här frågan..... men aja, jättesnäll! rolig, och fin! <3


vilken hårfärg vill du ha?

-kolla bilden över,


vilken är din bästa resa?

-  epypten och cypern.

 

helt seriöst. hur många gånger har du färgat ditt hår?

-mellan 70-80 gånger!


hur gammal var du när du börja färga det?

-12 tror jag :)


hur ofta färgar du ditt hår elr. gjorde?

- oj, flera gånger i månaden... , fast färgar knappt längre!


vilka kläddaffärer brukar du handla dina skit snygga kläder på?

- det är helt olika, men typ bikbok, gina, jc !


Hur lång är du?

-för 3:dje gången, 153-155


Hur mycket väger du?

-jag hatar den här frågan. men 42 typ.......


Hur är det mellan dig och Elias?

 

-det är braaa!


Har ni haft sex än? :P

-ja


Har du sugit av honom?

- ja

Vad har du för mobil?

har 5 stycken, dom här! :



Vad ska du välja för gymnasielinje?

det vet jag inte än, har beslutsångest....


Vilken färg vill du helst ha på håret och vilken var din favorit av de du haft?

turkost vill jag ha


, ljusrosa med svart lugg, och knallrosa med lila lugg är mina favoriter jag har haft.



har du haft sex med elias?

- ja.


har du sugit av han?

-ja


vrf tror du att han valde dig o bli tsm med?

-jag vet vell inte...


betalar du för din blogg?

-nopp


mår du dåligt ofta?

-oohja


bh storlek?

- asså...... 70B-70C, eller mest B, bror på vad det är för modell.

 

vad tycker du om mig?? :) (fanny)

- du är fin och verkar snäll och rolig att vara med! :)

 

vart har du köpt alla pärlor till dina armband?

-på lite olika ställen!


hur lång är du?

-för 4:de gången, jag är mellan 153-155 typ!


hur mycket väger du?

-42 typ...


varför byter du blogg ganska ofta?

-gör jag?


vart gör du dina headers?

-picasa


vart redigerar du dina bilder?

-iPhoto


vilken är din favorit film?

-har ingen favorit! men kolla mycke på rysare!


gillar du skräck, komedi eller drama?

-mest skräck, sen komedi, och sist drama.


vad heter du i andra namn?

-linda jenna


heter du som du säger att du heter på rikitgt?

-jag heter jasmine men jag kallas för yazzeh,


vad har du för färg på ögonen?

-blåaaa


vad använder du för smink?

-mascara (hur stavar man) och brunkräm(vitkräm)


vart köper du nagellack?

-lånar min syrras


hur många percingar har du?

-en i naveln, en i läppen, och 13 hål i öronen


vad vill du jobba med?

-mycke olika saker!


är du bra på engelska?

-bror på vad det gäller... XD


vilken är din favorit serie?

- solsidan

är de okej om jag saknar ditt hår..?;$

-haha ja, ;)


vad betyder jag för dej? (”frida”)

-mycke!


är vi bra vänner tycker du?

-ja


hur många läsare har du per dag?

- mellan 100-200

 

Vad tycker du om mig? (elisia)

-du verkar vara snäll! och så är du fin :)


har du nångång vart full eller rökt? :) <3

- nej jag har inte vart full... , och ja, jag har provat röka, och jag tycker verkligen INTE om det.. <3

 

vad tycker du om mig ? (elsa)<3

--asså jag dampar på den här frågan..... men due snäll fin och rolig!<3


vilken är din favoritbutik ?

-har ingen riktig favorit!


om du fick välja mellan att åka till new york för två veckor fulla med shopping eller åka till thailand för två veckor och bara chilla,bada,sola osv, vad skulle du välja då?

-THAILAND wtf......


varför började du blogga?

-jag vet inte, ville pröva!

 

Ångrar du att du klippte sidecut? :)

- haha ja lite, jag saknar att fluffa mitt hår sädär mycke :(

jävla damp

Kategori: livet

img_9613 (MMS)

.........

lite kort om min dag,

Kategori: livet

har vart på skara sommarland idag med mamma, bonnie, irma, och mormor, tack för en härlig dag!
när vi kom hem drog jag mamma och bonnie och tog oss ett kvällsdopp efter att vi hade ätit kina mat! eller jag bada inte, jag frös som in i helvete och har gjort hela dagen, tror jag börjar bli sjuk,......
nu ligger jag här i min säng och smsar med min älskling, vill att han ska komma hem, NUUUU, jag saknar han... ♥

svar på kommentar

Kategori: livet

svar: hur sms bloggar man? haha :D

om kärlek vore tid skulle jag ge dig en evighet <3

Kategori: kärlek

jag bestämmer över mitt eget liv.

Kategori: mee

svar på kommentar

Kategori: livet

svar: nej tyvärr vet jag inte det :(

Frågestuden avslutad.

Kategori: Frågestund

Frågestunden är nu avslutad.

Fuck...

Kategori: livet

Jag orkar inte jag orkar inte jag orkar inte jag orkar inte jag orkar inte jag orkar inte jag orkar inte jag orkar inte jag orkar inte jag orkar inte jag orkar inte JAG........OR...KAR..... IN...TE....!

ibland saknar jag den här tiden bra mycke.

Kategori: mee

you driving me crazy

Kategori: livet

tjenare tjenare!
idag har jag verkligen inte gjort nånting på dagen för har inte mått nå bra alls.......
men duschade för inte så länge sen, direkt efter så kom elias hem till mig, bara lite snabbt, han va här typ en timme, han gick nyss härifrån! det känns lite ensamt efter att han hadde gått...
nu så ska jag lägga mig i sängen och lyssna på musik och messa med min älskling innan jag somnar!
pusshej!

hamnar du i helvetet skicka mig ett vykort....

Kategori: musik

hur gammal tror ni att jag är?

Kategori: livet

 

 

<3

Kategori: kärlek

Hej, jag dör ett tag om det är okej, bra, hejdå.

Kategori: livet

Tjenare, Ligger här i soffan med en värmekudde på magen och verkligen dör, har världens mensverk, usch jag lider, och ni skulle bara våga säga "vadå så ont gör det vell inte ....." för JOOO det gör det, för mig, och jag har alltid haft värre verkar än normalt. Aja, Idag har jag vart med min älskling, kom hem ifrån han för en liten stund sen, han var tvungen att hjälpa mig hem för jag har så ont så jag knappt kan gå, och min dator har fortfarande lite halvt damp så jag använder min iphone idag igen, men ska försöka få den att funka igen så jag får in lite typ bilder eller nå på bloggen, jag HATAR bloggar med bara texter och inga bilder,så jävla tråkigt, aja har typ panik som vanligt så hare bra mina små läsare !

Du är ute ur leken du har spelat dina kort.

Kategori: livet

Tjenare tjenare, ligger här i sängen i stugan och typ halv sover! Ska snart gå in och fixa oss antar jag, måste bara hinna vakna till lite, mamma ringde nyss och väckte mig plågsamt... Hon typ sjöng man bah aa.... Hahaahha, jag har typ fårt myggbett överallt, skönt då , aja får vell se vad som kommer att hända idag då, PUSSHEJ ;*

Ligger här på nån random gräsmatta och chillar med Amanda!

Kategori: livet

Som rubriken lyder : ligger på en random gräsmatta och chillar med Amanda ! Vet varken om jag är glad eller ledsen, lite svårt att säga.... Men aja har vart tillräckligt deprimerad idag så tänkte vara lite glad istället! Idag så ska Amanda sova hos mig! Min dator har damp hemma så Lixom tur jag har Min iphone annars skulle jag få panik, och det är Mycke lättare att blogga från en iphone än en Vanlig mobil, förutom att jag inte är så van att skriva med den eftersom jag fick den igår, men jag lär mig vell snart antar jag ! Jag är typ trött känner jag, sover Inge vidare bra på nätterna, lägger mig allt för sent, måste ändra på det om jag ska orka med dagarna..... Jag ska försöka blogga mera, men just nu har mitt internet och dator lite damp så vill typ slå sönder de Men aa.... Min dag har vart upp och ner, vill inte prata om det alls. Aja slänger vell in nå mer/mera inlägg sen eller nå! Puss ;$

Livet är inte lätt när det ät svårt....

Kategori: livet

Vart är mitt liv på väg egentligen?

stolt ägare av en iphone 4! ;)

Kategori: livet

en liten efter bild från den 22/7 ! hitta ingen mer som jag va med på....

Kategori: livet

grillning i skogen med razmus, elias och emil!

Kategori: livet

inte för att vi hadde nå att grilla men......