Y A Z Z E H - A H L G R E N

-

Kategori: mee

If you don't like my words, don't listen. If you don’t like my appearance, don’t look.
If you don’t like my actions, turn your head. It’s as simple as that.

Will you run with this dream, will you run along or will you run against and finally reveal

Kategori: mee

klockan är 01.00 och jag sitter och äter vindruvor, fett gott! tog det istället för godis, fett duktig jag är! Har bestämt mig för att bli smalare, så ska försöka äta mera nyttigare saker och sen börja träna! klarar inte av att se mig själv såhär, Om jag inte gör nå åt saken tänker jag inte visa mig i bikini i sommat, så äre.

kalendern visar måndag men vi lever lördagkväll

Kategori: hår

kom upp ur sängen klockan 15.00 idag, OMG såå inte mig... har iaf vart med elias, razmus och emil idag. Har inte mycket vettigt att skriva. HAHA en skrev nyss till mig i chatten och fick mig ett litet gott skratt, såhär skrev han :
haha gammligare och långre? fin sveriget.
Men just nu ligger jag i min säng, lyssnar på bra musik, smsar, skriver med folk på FB chatten, och spelar Wordfeud! jappjapp.

ÅÅÅÅH NOMNOMNOM NYA HÅRFÄRGER!!!!!! ♥

-

Kategori: tankar

du kan lyckats att vända hela min värld upp och ner på bara några ynka sekunder.

ibland bara älskar jag mig själv... haha eller?

Kategori: epic

ställde min energidricka i sängen för att jag var för lat att ställa ner den på golvet.. skulle hämta en sak och glömde bort att jag hade ställt den där. Gjorde ett hopp och kastade mig i sängen, och ja jag tror ni fattar vad som hände, ENERGIDRICKA ÖVERALLT... HELA mitt lakan, mig, datorn.. asså ååååh.. men mitt täcke klarade sig! gick och hämtade en handduk som jag la i sängen som jag ska sova på , haha orka att jag är så jävla smart.
SÅDÄR KÄNNER JAG FÖR ENERGIDRICKAN NU:

häng med mig till romme nån :(((((((((

Kategori: livet

KANSKE SKA TILL ROMME PÅ TORSDAG OCH TÄNKER INTE ÅKA DIT OM JAG INTE FÅR MED MIG NÅGON, OM NÅGON SOM JAG KÄNNER VILL HÄNGA MED MIG, KONTAKT MIG DÅ, BRA TACK HEJ.

oooh it's gonna be a good life

Kategori: hår

nu börjar min sidecut som jag gjorde för 8 månader sen att växa till sig! äntligen! det tar en jävla lång tid för mitt hår att växa.... men det är mycket friskare på den sidan som jag hade sidecut på till skillnad på den sidan som jag inte hade det på! det är inte de att jag ångrade det... kanske några månader efter när jag insåg att mitt hår inte hade växt där.. jag skulle ha kunnat göra det igen ifall mitt hår hade växt snabbare.

även om du tar tillbaka allt som du har sagt

Kategori: vänner

jadu... vad ska man säga om bilderna haah... vi höll på med färg och det gick lite till överdrift, JAPPJAPP! haha speciellt för mig haha...

9 helt sjukt underbara månader med världens bästa pojkvän!!!! <3

Kategori: kärlek

image description

videoinlägg kan nog vara min sämsta sida ahhaha, försökte vara liiiite serri iaf, njut av min fulhet!

Kategori: video inlägg

asså haha ååååh såååå sööööt :DDDD

Kategori: musik

fredagsmys @ myplace

Kategori: vänner

jadu... fråga inte änns vad jag gör på bilderna ok? jag har problem med att vara seriös på cam bilder... haha och det ser ut som jag har värsta pusch-up på en bild för jag står upponer :((((

jag är starkare än du det har jag lärt mig nu

Kategori: mee

varning, kollar ni på bilden när den blinkar för länge blir man typ helt yr..

x3pNlT on Make A Gif, Animated Gifs

traalalalalalalalalaallala

Kategori: skolan

igår var det spelning på brandsta, elias och dom spelade, men eftersom elias inte alls mådde bra så sjöng han inte, han spelade bara gitarr, fattar inte änns varför han inte åkte hem... tycker synd m stackarn... (nej jag tänker inte säga vad som var fel), varken jag eller elias mådde bra efter spelningen så vi drog hem direkt efter dom hade spelat, vid runt 7, halv 8? jag kommer fektiskt inte ihåg, kollade inte på klockan, bara när jag kom hem. Mycket av kvällen igår var hemsk, tänker därimot inte berätta varför HÄR.
Just nu sitter jag ensam i skolan, slutade klockan 13.30, och nu ska jag sitta kvar och vänta på att irma ska sluta, hon slutar om en timme och 10 min, kul..... Sen lovade jag elias att jag skulle dra till ica och köpa 4 energidrinkar åt elias och sen komma hem till han med dom, fett snäll jag är HIHIHIH.
ska försöka skriva klart mina uppsatser nu som jag ska ha klart tills idag, åååååh
haha nej ni får inte se vad jag skrivit, vill inte att nån snor det, haha :(

ge mig skäl till att tro att min dröm kan bli sann

Kategori: livet

Just NU ligger jag i ett varmt och skönt bad, det var behövligt. Tror jag är sjuk igen, därimot ska jag ta mig till skolan imorn vilket som...

vi gillar att ha EPT....

Kategori: skolan

värdelöst jävla inlägg

Kategori: livet

hejhej typ. Kom nyss hem från backen, har vart där med amanda, kom dit, åkte 3 åk, gick in och satt där i typ 2 timmar och snackade massa skit, åkte typ inte mycket alls. dagen har vart helt sepe, total kaos , asså dööööö.

vad i helvete, kolla in förändringen! trodde seriöst det var en tjej...

Kategori: epic

Kategori: musik

men när du strippar och klär av dig är det samma grej

Kategori: hår

Visst du kan skratta och låtsas som ingenting
Men jag vet allt om dig för du har varit min
Du är nån annan nu i och för sig
Men när du strippar och klär av dig är det samma grej.... lalalal har fått låt jäveln i huve nu haha, men jag saknar mitt hår, random men aa....

jag är så mycket starkare än du, det har jag lärt mig nu

Kategori: mee

GE MIG SOMMAR NU VAFAN, JAG ÄR SÅ SJUKT TRÖTT PÅ VINTERN OCH KYLAN....
bilder från arkivet

det finns dagar som jag tänker mer på henne än på dig...

Kategori: mee

sitter i min säng, har vart hemma från skolan idag, måde inge bra när jag vaknade... så gick och la mig igen! vaknade av att elias ringde och väckte mig och fråga om hans nycklar var hemma hos mig så var tvungen och leta, fast sen hittade han tydligen dom hemma hos han. kunde inte somna om då, fuck. drömde världens konstigaste dröm, seriöst, vad fan drömmer jag om igentligen? börjar fan undra..
tog ett varmt bad när jag orkade gå upp från sängen (klockan 2), sen har jag typ inte gjort nå, på vissa sätt är det bättre, och vissa sätt sämre... får se om jag tar mig till skolan imorn eller inte!
bild från arkivet
cypern 2009, take me back, i miss my fuckling hair and body.

svar på kommentar....

Kategori: svar på tal

"den är asbra ifall håret blir urtvättat.. xd"
svar: det är exakt den som jag använder haha! ;)

5 väldigt snygga hårfrisyrer och färger för killar!

Kategori: hår

eftersom jag är VÄLDIGT intresserad av frisyrer och hårfärger så hittade jag 5 snygga frisyrer som är VÄLDIGT SNYGGA på killar enligt mig. Jag tycker det OFTAST är snyggast med ganska långhåriga killar precis som elias! han har perfekt längd, fast lite längre skulle inte skada! här är 5 stycken frisyrer och färger på killar som jag tyckte var väldigt snygga, Jag gillar "emo" frisyrer..
håret på den största bilden är SÅ EXTREMT SNYGGT, DÖR JU, och den blåa (inte den turkos vita) är också grymt snyggt! mina favoriter! ETT TIPS TILL ER KILLAR SOM VÅGAR GÖRA NÅ MED ERAT HÅÅR! (♥♥)

i cannot live i can't breathe unless you do this with me

Kategori: kärlek

jag och min fina pojke blev jättesugna på kebeb och bad mamma skjutsa oss till kebab huset och pappa hämta oss! vi hade det jättemysigt där, satt och tjockade oss och tryckte in maten i käften. är den NÅGON som jag kan grisa för så är det han, eftersom han gör samma sak så kan jag inte skämmas haha!
och han har vart så stilig idag! med slips och allt! det är hans scen kläder faktiskt, han hade spelning precis innan han kom till mig det är därför han har haft det på sig. min kväll med han har vart väldigt mysig! har har ni 3 små busiga bilder jag tog på elias på kebabhuset också, blir såååååå glad när jag ser dig le ♥

problem?

Kategori: livet

du har hjälpt en vilsen själ att hitta hem igen

Kategori: mee

yazzeh goes wild med hårfönen! (FIN SVENGELSKA<3<3<3<3<3)
ett tips till er som fryser, gör som jag, ta fram hårfönen! just nu är den min bästa vän :')

hahah ursäkta att jag är så ful, men ibland bara måste jag få ut mina känslor på bild! asså haha så går det när man inte har nå att gö... elias skulle ha vart hemma för en timme sen, men är han det? nej, och inte har han mobilen på heller, duktig pojke! han och tider asså... men jag älskar han ändå! hoppas verkligen att han kommer hem snart, det börjar bli jävligt långtråkigt här nu, får typ panik för jag inte var vad jag ska göra... nej nu börjar jag frysa igen, ska fortsatta att föna mig varm nu heidå!

somebody save me from myself

Kategori: mee

oj förlåt, glömmer bort att jag har blogg ibland haha.... men jag har faktiskt ett liv utanför bloggen också!
igår så var jag med elias razmus och dennis! var och handlade godis och mat och sånt vi skulle ha, blev 1.5 kg godis, 1.7 kg  kött, ris,  och ca 5 liter dricka! medans dom käkade ris och kött så käkade jag nudlar istället! såååå mycket billigare haha.. och JUSTE! tog hål i vänsterörat på elias och dennis igår, gulligt! razmus var också sugen på att ta i andra ögat men eftersom han töjer andra örat och gör förtfarande lite ont så vill han kunna sova på iaf en sida hihi! men det var en mysig kväll! kom hem lite över 12, det var så SJUKT HALT när jag skulle gå hem, allting var en enda jävla glasgata! men jag ramla iaf inte!
idag så har jag inte gjort ett skit typ, är tillbaks hemma hos mamma igen efter en helg hos pappa, jappjapp! ska träffa elias sen också när han kommer hem från spelningen i v-ås.
jag just nu, orkar inte ha smink.........

.

Kategori: livet

"det är jobbigt att gå ifrån allt man har..."

bilder ifrån vintern 2010-2011

Kategori: mee

you're gonna miss me when I'm gone.

Kategori: skolan

FYSIK KAN JU GÅ OCH TA SIG NÅNSTANS......... 
Duktig flicka som pluggar fysik! tummen upp för att jag pluggar, och tummen ner för att jag vill bränna upp min fysikbok... har prov imorn! och sen ska jag ha typ möte (?) med min mamma, rektorn, britt, och min mentor imorgon, känns ju sådär konstigt.... speciellt när rektorn ska vara med, fett läskigt... ÅÅÅH DAMP. nej nu ska jag typ göra någonting annat, heidåå!! 

 

Var det någon som sa snö?

Kategori: livet

 

 

glad alla hjärtans dag alla!

Kategori: kärlek

idag är det alla hjärtans dag och istället för att klaga som alla andra att dom är forever alone tänkte jag berätta att jag INTE är forever alone idag, utan jag har ju VÄRLDENS FINASTE POJKVÄN SOM JAG SKA MYSA MED! ♥image description

OMFG PANIK JAG VÅGAR INTE BEKRÄFTA :(((((((

Kategori: skolan

hej yazzeh 2010!!!

Kategori: mee

hitta lite bilder på mig från 2010!! haha jag är mig lik iaf!

trolololololololololol jag kan trooooollaaaa

Kategori: hår

det är nu en månad sedan jag färgade håret sist, och mitt hår är ännu rödare och gosigare nu än då! sjukt glad att jag slipper den där fula och urtvättade röda färgen som blir efter bara några tvättar i vanliga fall! kommer kunna ha rött hår länge utan att tröttna på att färgen bara går ut, LOVE IT! ♥

I need u like a heart needs a beat.

Kategori: mee

sitter på golvet med hårfönen i högsta hugg och blåser på mig själv för att jag fryser... hah moget yazzeh och bara slösa massa pengar för att ha lyxigt varmt.... sitter och dricker trocadero också, sååååå gott!!! jag saknar min bebis, imorn är det alla hjärtans dag och elias har lovat mig massa massage och klia på ryggen och massa annat mys, LÄNGTAR TILL ATT FÅ GOOOOOOSA MEN MIN PRINS ♥
bild från igår/förrgår? aja!

you dont understand, you dont understand....

Kategori: foto

shoooo! bloggfan dör typ känner jag, FÖRLÅÅÅÅÅÅT men jag har faktiskt ett liv (eller nej kanske inte...) men har inte orkat tänka på att jag änns haft en blogg, det ända jag gör är att mobilblogga och slänga in en bild med en liten rubrik... MEN NU har jag tagit mig tid att blogga från datan, tycker inte min blogg ska dö helt och hållet... har iaf träffat min bebis idag i ungeför 45 min, sen drog jag hem och pluggade fysik och käka, sen förhörde mamma mig också! har fysikprov på torsdag, och matteprov på fredag, sen massa skit saker jag ligger efter i också....

JAG FICK FÖR MIG ATT JAG SKULLE TA KORT PÅ MITT ÖGA UTAN SMINK.... och det gjorde jag också, haha trevlans.. aja så ser mitt öga ut i närbild utan smink, bra info va? precis vad ni ville veta...ellerhur? ;pp

så jävla sant

Kategori: livet

Fan vad tjock du är yazzeh....

Kategori: livet

Hihihihihi jävla rubrik....

Kategori: vänner

Happ, ska tydligen ut och käka kinamat med Razmus och Elias sen då! Haha söt Elias är som informerar mig så as bra...fast? Haha :)
och asså jaa jag gillar att printa från min iphone, tyst

 

Fredagsmys med min prins! ❤

Kategori: livet

Kärleken och sorgen är tvillingsystrar

Kategori: skolan

sitter ensam vid mitt skåp i skolan, standard..
Fick sovmorgon imorse till halv 10 ungefär, vi skulle kolla på teater, den var typ förvirrande...haha
Gick tillbaks till skolan, käkade mina flingor och mjölk i skolan som jag gör nästan varje dag i skolan istället för maten. Har en eller två lektioner kvar, snart har vi SO prov och jag har inte pluggat, jag ville faktiskt plugga men hade inte alla frågor som man skulle plugga på eftersom min "skola" mapp bara försvann helt plötsligt, så har inga jävla skol saker kvar, kul..... orsaken att jag inte kan plugga är att alla är så ego och inte vill skicka frågorna till mig, "it's not my problem" lixom tack... jag längtar seriöst bort härifrån, långt bort.
bilderna är från igår

Don't want to live In a dream one more day....

Kategori: musik

har lagt ut den här förut och jag gör det ännu en gång. Den är så braaa! ni som inte tycker det har ingen musiksmak, tack för mig hej!

-

Kategori: tankar

Duktigt yazzeh duktigt.... Fuuuuu :((((

Kategori: livet

i will never be the same without you

Kategori: mee

aa hej, dagen har vart typ konstig... irma sov hos mig inatt, vi vaknade imorse vid runt 10, sen drog hon vid 12 för jag skulle till elias. Var hos han och myste massa, sen käkade vi pannkakor sen kom razmus, har vart helt borta hela kvällen typ, somnade hos elias också, det var mysigt... märkte inte änns när razmus gick fast han typ satt brevid mig.. sen efter en stund frågade jag elias bah: vart är razmus? han bah, han drog, han sa ju det? jag typ fattade ingenting... helt borta i skallen + jag är sjuk, kul.... och måste dra till skolan imorn för det är nationella prov då, kommer dö, uuusch har ångest........................
jag varnar er att jag kommer typ lägga ut massa såna här bilder, har massa haha... :((

du är så fin min lilla bebis ♥

Kategori: kärlek

ny header och design! uppdatera om ni inte ser....

Kategori: hår

sitter i min säng med irma och lyssnar på massa musik och käkar godig och dricker burn, naiz typ, har fotat massa idag, fast pallar inte lägga ut bilderna... men här är en iaf!

piercat ögonbrynet vad tycks?! ;)

Kategori: mee

-

Kategori: livet

Åker till Örebro och piercar mig! Kommer döö...

Mini bloggpaus.....

Kategori: livet

...tills jag orkar blogga igen, jag orkar verkligen inte... Bloggar om nån/några dagar, gör det när jag har ork och lust igen...

nu brinner din tavla, nu ligger dina kläder ute på gatan

Kategori: vänner

ni börjar jag förstå varför alla frågade om vi var syskon eller tvillingar förut!
haha jag och sassa januari 2010! nästan 2009 hahahahah söta :'''')

svar på kommentar....

Kategori: svar på tal

svar: jag har 60cm! :)

jag vet hur du funkar jag kan dig ut och innantill

Kategori: vänner

jag pallade inte blogga igår efter repet... men dennis gästbloggade lite, eller en mening men iaf!
efter skolan så gick jag amanda, Razmus, Dennis och Elias till saga och fikade! sen gick vi och handla, jag handla 11 lakrits klubbor <3<3<3<3<3<3 sen hängde vi med dom när dom drog och repade, här är några bilder från igår, sorry kvalitén och dä men dom rörde sig och tog kort men min iphone... därimot tog jag inte kort på alla, skulle egentligen ta kort på elias för han gjorde massa konstiga miner, haha.... Och det ser ut som Elias kysser Razmus på en bild, haha söta :*
Efter att jag kom hem så käkade jag frukt! apelsin och äpple, mums, blev sjukt mätt och orkade inte äta upp.... haha men kolla in MEGA APELSINEN!